Го парчосала, цирконите испаднати, материјалот растегнат, што очекуваа поинаку не знам, толкав нереален задник да го собере во фустан од М.М
Јас читав дека всушност едната слика, таа “after”, е од пред Рипли музејот да го реставрира фустанот воопшто.
Воопшто не требаше фустанот да и го дадат на Ким. Прво не е направен за нејзиното тело, второ фустанот е историско парче кое Мерилин не сакала никој друг да го носи освен неа.
Поради Даца се разделиле овие двата Шакира и Пике се разделиле поради скопјанка За тие шо не ја знаат Даца, еве повеќе за неа:
beautiful beautiful boy Тимоти Чаламет, млад и талентиран, прекрасно момче, според мене му претстои богата кариера
Овој Тристан е умоболен, никаква почит спрема жени нема, а за Клои немам зборови ептен жал ми падна за неа.
Па ете прочитај на сликата, се согласил да има дете со Клои преку сурогат мајка, а знаел дека ќе има дете и со некоја љубовница со која ја изневери Клои. Претходно ја има изневерувано едно 100 пати, дури и кога беше бремена.
Чувствувам голема ематија за Клои. Цело време растеше како најдебелета, нај крупната, неубавата од сите сестри. Има зборено на таа тема дека секогаш требала да се докажува на светот дека вреди. И на крај кога се заљуби и мислела дека тој е вистинскиот за неа и се деси крах. Жално.
Уште порано нели во некоја од емисии имаа објавено дека уствари Клои нема шанси да остани бремена поради здравствени проблеми?
Мислам дека татко не и е Роберт, се дели физички од останатите сестри, во тој период мајка им имала афера со некој друг, имаше една емисија каде правеше днк ама на крај на емисијата не го отвори писмото, демек као нема сила и не е психички спремна така и заврши епизодата
Вечна мистерија ќе остане ова. Имаше слика со споредба дека си личат со потенцијален татко, му заборавив име.
Ми се гледаше нешто лабаво некој период додека јадам и слично и почнав да ги гледам од почеток (не сум ги завршила). Искрено, Клои имаше предобри ставови околу прашањето за Кортни и Скот на почетокот, баш беше реална. Претпоставувам дека во однос на Тристан го имала истиот став како Кортни кон Скот, а тоа е дека тој е дел од нејзиното семејство, особено татко на нејзиното дете, па затоа демек да се потруди максимално да ги поправи односите, бла, бла, бла, и на крај испаѓа нивниот труд да е 100% двигател на врските и се задоволуваат со трошки од мажите. Премногу ми е жал и се фрустрирам каде е таа Клои што никогаш не би си дозволила такво нешто. Ќе испадне на крај - ами сакав уште деца, па сега веќе нека имаат ист татко со True, да не ги делам. Како со слабеењето да ѝ испарил и разумниот дел од мозокот .
Клои толку му има верувано на Тристан што се решила за уште едно дете со него, баш со него од сите мажи на планетава. И овој будалава никако да се освести, си продолжува по старо, ко 30 години на друга планета да бил и сеа стапнува на Земјава и е*е сѐ што ќе види од женски род