Секој како што знае се бори, можеби за мене и за некој друг е детски, но за неа најверојатно не. Плус she made money out of it, песната има скоро 90м прегледи
Глупо ми е посветување песни на бивши. Ај ќе речам има некои квалитетни песни што настанале по прекин на врска, по неверства и такви работи, ама ваква, во ваков стил ми е глупо. Повеќе фаца ќе излезеш ако не посветиш песна, ќе покажеш вистинска јачина и карактер дека едноставно не те засега веќе таа особа и тераш понатаму со животот, правиш песни на други теми, отколку ај сега ќе напишам песна да го решам, да види тој. А и онака не ми се допаѓа песнава, ни самава мелодија, има Шакира и подобри.
Стварно многу се напнаа на песната на Шакира.Сите знаеме дека не била,нема ни да биде единствената ,,разочарана,, позната личност.
Песнава на Шакира е баш инфантилна, поточно текстов. Очекував повеќе од светска пејачка, ама валда човек кога е под емоција секакви глупости тресе. Себепонижење левел милион. Пробувам да сфатам какво чувство им се создава на изневерени жени што губат контрола врз себе за да ја навредат швалерката. Дали мислат дека изгледаат моќно, горделиво. Мене кога ќе видам таква појава само едно жалче ме фаќа. Налути се и разведи се достоинствено, ај кај што тој те засрамил, уште сам да се бламираш додатно. Како не се најде еден од тимот на Шакира да и каже да го ублажат текстот, ама валда песнава ќе и донесе милиони, простено е. Ваков блам само за милиони ако се работи, инаку не препорачувам да применувате
Take it easy. Никаде не кажав дека ја подржувам страната што изневерува, ниту пак дека ми смета што пеела. Коментирав за текстот што паѓа на ниво на швалерката и да праи споредба со неа.