Ги наброја само „поновите“ во кои припаѓа Павароти што е единствено крајно искомерцијаизиран, ама како „цел пакет“ дефинитивно не. Патем, баш за оперски имиња можам да пишувам, never underestimate your opponent. Ама да не навлегуваме, не е работа да се надзборуваме. Како што можам да забележам, ова се твоите ставови. Ако тебе не ти се допаѓа значи и по автоматизам не се „цел пакет“. Не мора да ни се допаѓа некој за да биде „цел пакет“. Лопез ти крека, ама како што пишав, е Бијонсе уште пред Бијонсе, сакале да признаеме или не. Имаше порано и споредби од страна на познатите личности (пред интернетот да стане толку популарен па затоа нема линк со компилација) и го зборуваа истото за Лопез како сега за Бијонсе, за која пак велеа дека има уште да работи за да ја достигне Лопез. Бијонсе доаѓа после нејзе и почнува да ја гради кариерата онаква каква што ја знаеме сега и конечно ја достигнува пред неколку години, додека Лопез го достигна пикот и си остана во него. Иако, џабе е да дебатираме кој е повлијателен кога има толку многу со успешни кариери и е штета постојано да правиме споредби.
Ирина Шајк и Ева Херцигова ѕвезди на ревијата на Тиери Муглер во Париз Колку јако изгледааааат!!!!!! Облеката што ја носат многу ми се допаѓа
Цитирам во оваа тема зошто малку е неповрзано со анксиозност она што ќе го напишам. Анксиозност може се појавила уште кога била со него во истата куќа каде што живее тогашната му партнерка и децата, може ја фаќало страв да не дојде додека е со него и од последиците што сега испливаа на површина, па дури сега да се дознава. Не е јавна личност ама студира ПР и добро знаела што ја очекува кога има контакт со јавни личности. Штета за анксиозните напади во секој случај. Секако треба да се зборува на темата.
Префина куќа. Само се надевам има повеќе купатила кои не ги прикажаа, бидејќи вака многу некако непрактично ми делува. Иначе прекјут што Дејвид рече дека имал деца, иако биолошки се само на Лили.
Ријана пак трудна https://www.google.com/amp/s/www.ho...irms-super-bowl-halftime-show-1235323383/amp/
Настапот на Super Bowl ептен просечен. Свесен сум дека бремена и не може она многу, ама продукциски можеле повеќе да направат.
Доминира кај и да се појави, ама како да фалеше wow момент. Ми личеше како пред два дена да се договориле шо ќе прат и излегле само колку да се заврши. Рамна линија, фалеше кулминација. Платформите ми беа интересни и црвено-белата комбинација. Јакната сакам да ја имам! Танчерите ми личат на пуканки. Познавајќи ја мислам била и подобра, не знам дали да препишам на бременоста. 2022 недостижно.
Мислам дека луѓето плус се разочарани бидејќи обично Super Bowl настапите се или после албум, или пред албум и големи беа очекувањата дека ќе најави нова музика, или турнеја после ова. Баш сега ми излезе твит дека нема албум наскоро.
2022 постави стандарди кои тешко некој во иднина ќе ги достигне. Уште знам да си го пуштам. Мене ме враќа назад и ми буди убави спомени.
Колку само ја тролаат Ријана за настапот на Super Bowl па и што беше тоа со танчерите, пресмешно изгледаа, смешни им беа движењата Далеку позабавна беше типката со знаковниотрастури Уствари се знае предходно кој ќе настапува или се е на изненадување?