Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Светски јавни личности

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од pink4ever, 27 февруари 2011.

1. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    5.894
    Ријана имаше соопштено пред пола година дека ќе настапува:
    Screenshot_20230221_114405_com.instagram.android_edit_364808255223499.jpg

Мислам дека секогаш однапред се знае кој ќе настапува, само можеби ќе почекаме додека соопштат.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.610
    Допаѓања:
    43.171
    Не знам дали има посоодветна тема, избркајте ме таму ако има.
    Сакав да ги споделам креациите кои ми се допаднаа од црвениот тепих на SAG наградите.
    Пишете кој ви остави впечаток. :)
    Еве ги сите.
    https://www.google.com/amp/s/www.va...2023-red-carpet-fashion-see-all-the-looks/amp

Cara-Delevigne.jpg
    Се заљубив. Штиклата малку прегруба за целата елеганција нагоре.
    Amanda-Seyfried.jpg
    Да го видам фустанот во продавница, нема да го погледнам. На граница ми е меѓу партал и уникатно парче. Бојата ептен и прилега на Аманда, а и дека насмеана е цело време, како освежување ми е дојде.
    Jessica-Chastain.jpg
    Гледајќи по мене имам предрасуда дека ваква боја на коса не оди со розеви и црвени нијанси. Не знам оти, на нејзината слика 100 пати подзастанав, впечатлива ми е, па почнав да ја бендисвам.
    Zendaya.jpg
    Секогаш е без грешка, мислам прв пат не ми се допаѓа. Бојата совршено и прилега на тенот, накитот одличен, со долга коса ми беше уба сега уште поуба, како да порасна и ги надмина поискусните актерки.
    SAG 2023 Jamie Lee Curtis.jpg
    И со вреќа за ѓубре да се појави ќе ја сакам, знај да ги носи работите. Малку е досадна оваа комбинација, имала даааалеку подобри изданија.
    Eddie-Redmayne.jpg
    :inlove:
    Screenshot_20230227-192557_Instagram.jpg
    Убав фустан, чевли, накит. Косата како изгледа напред не, карминот не.

Надолу сум неодлучна дали ми спаѓаат во убај или не.

Simona-Tabasco.jpg Sheila-Atim.jpg Cate-Blanchett.jpg

Последна измена: 27 февруари 2023
    На Fraxinus, senza.parole, NoirSerpentine и 6 други им се допаѓа ова.
  3. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Еди најубав од сите
    Тимоти Ч беше?

На Ugly Duckling му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dancewere

Dancewere Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.439
    Допаѓања:
    16.849
    Не беше Тимоти, штета :^)
    Овој фустан најубав ми беше а Зендаја порано не ми беше волку убава, љубовта ја разубави :inlove:
    6F00D29D-EE2C-4873-A750-65CED97F5C0F.jpeg

На sparklie, GirlRose, FridaodaMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.610
    Допаѓања:
    43.171
    Кај раката ми е малку чуден, не е до фотографијата. Ама да, и мене овoј ми е најубав.

Еве ги и од NAACP Image Awards, 4 од 4. :inlove:
    Screenshot_20230227-214144_Instagram.jpg

На GirlRose и Dancewere им се допаѓа ова.
  6. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    26.969
    Дали ја следите Селена:Хејли драмата?

7. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    8.285
    @GirlRose Да, до некаде :D Според мене, Хајли, Кајли, mean girls кланот се опседнати со Селена, а богами и на Џастин не му е сеедно :D
    Селена е премија за него и измислена за овие две.

На Евроазија, sweet-cherry, buba4e89 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.362
    Допаѓања:
    126.254
    Преѓе ми искочи нешто.
    Ко незрели дечишта се. :D

9. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Селена да трепне овие ќе ѝ се фатат.
    Недораснати, пак после правдај се демек случајно било.
    Многу ми е јако што повеќето celebrities ја отследија Хејли на инста и тик ток.

На Евроазија, Fraxinus, buba4e89 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    26.969
    Мене ми е преплавено секаде со нив двете. Искрено Хејли од одамна дава таков mean girl вајб општо. Се гледаше уште тогаш дека е опсесивна со Џастин и Селена. Стварно ми изгледа на недоволно елоквентна. Мислам дека не е некоја селебрити ко Хадидс или Џенерс туку онака само ко таа да им се бута нив. Џенерс ми се ептен злобни, ептен патат по слава.
    Од друга страна, искрено и Селена е шејди. Многу пати пушта такви бомби коментари под тиктокови, иако самата се има 1000 пати изјаснeто дека не сака да е во такви драми или поврзана со Џастин уште.
    Се ми изгледа дека ова е за внимание плус.

Последна измена: 6 март 2023
    На Евроазија, mssuniquee, sweet-cherry и 3 други им се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Хејли е болна, треба д се лечи тоталка. Не ја остави да диши Селена и сѐ лепи мислиш се ќе направи да ја снема од планетава. Болест.

На Евроазија и mssuniquee им се допаѓа ова.
  12. Polyincognito

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    8.285
    На Хајли не и е крива Селена. Неа Џастин едноставно не ја сака. Ете, ниту еднаш не излезе јавно да ја одбрани на културан начин својата сопруга.
    Второ, сликите од неговиот роденден. Објавил 100 слики од неговите пријатели, а Хајли ја има само на една слика, и тоа последна.
    Не ја ни носи бурмата, ама најјако е една слика каде го подвиткал ракавот да дојде раката во фокус, а на таа рака- тетоважата од Селена :D

Едноставно и Хајли треба да сфати дека Џастин ain't worth it dat much.

13. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    286.301
    Од сите страни не бомбардираа со Хејли/Селена.
    Не ја сфаќам улогата на жртва на Селена, не сака да се меша, се држи на страна, а свесно подбуцна цела лавина со коментар на некое видео старо 5год. Се повлече дури неколку дена од нетот, убаво од страна го гледаше сеирот кога беше на најјако, па сега замолува да бидат фини.
    И сите оние борци против онлајн булинг сега се сто пати полоши од овие mean girls. Добар пр потег во секој случај, можеби не очекувала волкав размер дека ќе опфати, ама свесен и намерен.
    Џастин делуваше токсичен за Селена а мислам дека не е ништо подобар и кон Хејли.

Како и милион други тинејџерки го обожавала, кога се зближиле очигледно и се вљубила.
    Очигледно не е преболен од првава а ниту вторава не сфатила дека не е вреден.
    Порано си играше со првата сега со вторава.

На 1209 и Dancewere им се допаѓа ова.
  14. Polyincognito

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    8.285
    Според нејзиното најново појавување на ТикТок, како се шминка, може и се беше супер маркетинг потег од аспект на бизнис. Кylie Cosmetics и Rhode Beauty сега се бојкотирани, а повеќе купуваат Rare Beauty.

Во секој случај, коментарот на Селена во одбрана на Тејлор не е ништо во споредба со исмевањата на Хајли и Кајли. Не е новост какви се во суштина сите.
    Да беа над неа и далеку подобри, ќе го игнорираа коментарот или ќе постапеа по културно. Вака уште повеќе се открија.

А може и не знаеме се, може нешто зад кулисите претходно се случило, што ја натерало Селена вака да постапи. Во секој случај така е кога имаш војска од фанови, не купени следачи.

15. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Селена прво стави видео кај што се восхитува на убавината на Бела Хадид, а притоа искоментира нешто за сопствените веѓи какви ѝ биле, па Кајли и Хејли ѝ се фатија за веѓите, па ја исмеваа на стори.
    Значи Селена не ја почна прва драмава единствено објави најнормално видео, овие ѝ се закачија за видеото и тек после Селена искоментира на тик ток за видеото од Хејли кај што ја омаловажува Тејлор.

Зборот ми беше дека со булинг први почнаа Кајли и Хејли, Селена ништо не подбуцна.

На mssuniquee и Polyincognito им се допаѓа ова.
  16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    286.301
    Не викам дека првиве се арни или дека не почнале, само дека се после тоа е можеби подобро осмислено одколку што делува на прв поглед.

На Dancewere и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  17. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Јас мислам дека грешка ѝ беше на Селена да коментира на видеото со Тејлор, не требаше да се спушта на тоа ниво ама да можеби си во право.
    Сето ова изгледа како да е добро осмислено.

На Dancewere му/ѝ се допаѓа ова.
  18. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Роберто Кавали на 80 и кусур години го добил своето 6то дете со 45години помлада манекенка Сандра.
    Ги гледам сликите и стварно одвратна е разликата во години, баш ме интересира што им се мота во главата , старецов дали стварно е заљубен или само си тера кејф со некоја на возраст внука, уште потрагично од другата страна толку млада и убава и таа ли е заљубена во старец или љубовта нема врска во двава случаи, се е интерес, од едната страна кејф а од помладата страна пари пари пари, моќ, медиумско внимание ….
    Мене понесфатлива ми е младава манекенка, толку убава, зарем не постојат млади бизнисмени милионери? Што е тоа што го има старецов а го нема некој младич исто со пари?
    Не дека ова е прв случај ама денес мислам дека сите портали ја објавија веста и баш се замислив и не ми е воопшто јасно.

Последна измена: 10 март 2023
    На SummerGirl, Konfetka и Rama им се допаѓа ова.
  19. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Ова е жива болест, ама чекај, сега ќе скокнат оние кои тврдат дека љубовта е љубов и не познава никакви граници:D
    Вакви парови низ светот се повеќе и повеќе никнуваат, прашање на време е и кај нас кога ќе дојде ова помодарство, не дека нема зад затворени врати вакви "љубови" де;).
    Хм, па што има старецот милијардер, а што нема некој млад и убав милијардер, ваљда ќе да е финансиската независност, јер оние младите разгалени богаташи колку и да и удоволуваат на една жена, сепак мораат да дадат отчет за потрошеното кај тате и деде, додека старецот не треба никаде да дава отчет, мое мислење, ама може и некои други техники си имаат таму, кој да ги знае:rofl:

На FridaodaMk, Konfetka и elimkd им се допаѓа ова.
  20. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.765
    Допаѓања:
    8.141
    Имам у зграда ваков пар… искрено ни за гледање не е здраво а не па… Не знам стварно како се спојуваат паровиве… зашо овие па и не се нешо финансиски баш.