Секој кој зема дрога, претерува со алкохол и се однесува со непочит кон партнерот и други е идиот. И двајцата се вакви.
@nextredstyle Холивуд е тоа, ретко кој нема никогаш пробано дрога или да има скроз позитивно минато Зејн сега валјда е позрел, татко е, а и може при снимањето се родила хемија меѓу нив, па како и сите ќе се гледаат некој период Боље вака нов пар, отколку до бескрај да се провлекува Селена-Џастин-Хајли
@mssuniquee Колку што знам не Еднаш ја поврзуваа со еден германски диџеј, Zedd. Но, има одено/се има гледано со Ник Џонас, Џастин, Орландо Блум, Нил (друг член од One Direction), Charlie Puth, The Weekend итн
A stvarno bı bıle ubav par Mene Justın mı e epten detınest, ıako kako tınejdzer ı mene mı bese sımpatıja
Кога сме веќе кај Бекамови, Никола ми е толку многу убава, немам зборови. Како микс од Дизни принцеза со модерна девојка. Преубава ми е
https://hashtag.mk/spijat-vo-ista-s...ktorija-i-dejvid-bekam-e-vo-otvoren-brak-foto сеа шега нешега тоа кој да ги знае
Леле колку е сето ова извадено од контекст. Селена стави слика на инста кај што се гушнати тројцата и се зезаше демек изгледаат ко тројка да се. Сето тоа е дека во последно таа е ептен добра пријателка со Бекамови, и сеа медиумиве гледај што пишуваат. Fun fact: уште две-три другарки на Селена се дружат многу со Бекамови ама дека не се познати, па за нив не ваѓаат муабети дека се тројка
Е океј де така нема е ја не го измислив ниту го пишав текстот, не знаев дека ќе наидам на толкав фан на Селена
Селена баш ми делува многу посамоуверена, се гледа дека многу вложувала и работела на себеси. Искрена е и отворена за се и целава драма им заврши со убава разрешница. Поентата беше уз пат да потенцираат како соц.мрежи и разни недоразбирања на нив можат лошо да се одразат врз нечие ментално здравје. Настрана драмата меѓу Селена и Хајли мене Џастин ми е како изгубен во свемир.
Епа внимателно што пишуваш следен пат, посебно ако нештото си го прочитала во македонскиве медиуми. Темава е полна со фанови, утре некој друг може да ти се закачи вака ко мене