Хахах ме исплаши Во ред, не знаев дека и ти си била на јахтата па со точност знаеш што се случувало зад затворени врати, мислам како да ти кажам тоа е Холивуд, сведска сцена, контраверзии, секс, дрога, алкохол, развратен живот, тројки, четворки, скандали….ништо необично и чудно па да паѓаме во несвест
Ти мене ме насмеа хахахаха. Мислам во право си сѐ се дешава во Холивуд, само ете јас ја гледам позитивната страна и барем не шпекулирам за нешто што сум го прочитала во македонски медиуми. Е од овие причини ги ограничија и темите за мак јавни фаци и мак блогерки. Поздрав
Двете се насмеавме Тоа е најбитно сигурно и оваа тема ќе ја стават во скриено катче, јер ширам лаги и говор на омраза против Серена, кај и да е очекувам скрин шот на стори да ме објави хахах Позз и до тебе (Гарант со тинејџерки се цитирам)
Oo здраво женска одамна си неаме помуабетено, иначе добра забелешка си читам да сум во тек е сеа ако ме излажале нека им е на чест
За Хејли и Селена каснам, а ја пратев драмата. Џастин е крив. О не. Се шејдале - ко да не го прајме то. А која потреба да шејдам бивша на маж ми? Како прај маж ми да се осеќам околу неа? Која потреба уште да се замарам со бивш? Шознам, можи јавноста шо не можи да премини преку нешто шо беше и помина. Кај беше Џастин да ја брани жена му? Читав коментари, нормално, и еден пишеше: "poor girl, she's being defended more by her husband's ex than by his husband". А драмата? Обично вадење од контекст работи. Никогаш нема да сфатам луѓе шо толку сериозно земат славни. *рече таа дур размислува кој венчален фустан да го носи со Том Хидлстон, а кој со Педро Паскал.
Ѕвездите кои се во залезот на кариерата имаат релативно ниска цена која што балканскиве продуценски куќи можар да си ја дозволат.
Тејлор Свифт и Џо Алвин раскинале по нивната(повеќе од) 6 годишна врска.Damn.Сега уште еден нов албум за врската со него ќе излезе. Taylor Swift and Joe Alwyn’s reported break up causes frenzied online reaction - Dexerto Што е пак сега со овој?Слушав го затвориле во затвор(не знам од која причина)па сеа ваљда го ослободиле.
Па мислам дека добар удел има тоа што Хејли е доста опседната со Селена, ја копира во се, тетоважи, исти на исто место што прави, што снима, како се облекува. Малку језиво е. Едит, да ми кажеше некој порано дека на 30 години ќе тепам досада со љубовниот триаголник на Бибер, ќе пукнев од смеа...али...јбг
http://www.femina.mk/новости/шоу-бизнис/ким-кардашијан-ја-истакна-тенката-половина-покрај-пораснатата-ќерка-норт-на-модни-награди-во-лос-анџелес Норт има само 9 години?? Колку е лошо што Ким уште од сега ја турка во шоу бизнисот и ја спрема за понатаму, како да не ѝ е ни дозволено да биде дете.
Норт ми е иста Канје. Мислам дека е баш паметно и креативно девојче. За модата, точно не личи на возраста, ама нивниот свет е се освен обичен. Таму ги прават повозрасни децата и тинејџерите. Не е само Норт. Пример, Мили Боби Браун со ваквите стајлинзи личеше на 40 годишна, а не на 16-17. Ама па кога ми текне тука на овие простори, Нина Џогани @Dancewere Јас мислев лик како Тимоти не знае за постоењето на некој како Кајли и обратно Мислам дека е пак нешто маркетинг на Крис. Како што ја спои Кендал со Бед Бани. Ја ни со лепак не можам да ги замислам како спој