Повеќето ја немаат сфатено темата . Изгледаат како некој да им ги прешил завесите од дома. Тотален циркуски кич.
Мене ми е волшебна Ен Хетавеј. A најпогодена за темата ми е Пенолопе Круз, дизајнот вришти Karl Lagerfeld. 2000тие му беа во овој стил ептен.
https://www.crnobelo.com/novosti/sh...zgleda-seksi-i-pokraj-vishokot-kilogrami-foto Насловот: вишок на килограми, испаѓа како Лима да има 120 кг, баш ми е убава, плус има 3 деца родено, не знам стварно од каде им е идејава за насловите. Нема ни година од како се породи, а изгледа убаво
Не пишувајте лоши работи за светските јавни личности бидејќи ќе ја тужат фемина исто како нашиве македонски јавни личности
Оваа изглеат ко да ја проголтала Андријана Лима ама неее во топ форма е Што е сигурно сигурно си е Да не добиеме и од нив тужби
Не знам мене поголем проблем од овој што фрлил телефон ми се балканците што го оправдуваат тоа, а замисли не се хронично онлајн.
Добро знаеш дека зборам за стен културата и тоа што ги третираат пејачките ко објекти. Булингот кон пејачките што ги слушаат, не треба да оди подалеку од под постовите на Попкрејв. Дечково очигледно нема реална перцепција, што помислил дека некому би му било смешно насилство. А балканците што јадат го*на, некако се нерелевантни во ситуацијава, затоа што не верувам дека би дале пари за да ја гаѓаат во фаца со телефон. Еве Ера Иштрефи пееше во Скопје, па не се сеќавам дека имаше било каква непријатна ситуација. Биби е најмалку националист од сите и е доста реална. Неодамна кажа дека во Албанија владее доста голема мизогонија и е скроз против тоа.
Па ваљда кога иделе на концерт биле свесни дека е Албанка и секој жив човек си ја брани сопствената земја, и состојбата со Косово е тензична па може ради тоа покажала двоглав орел во знак на подршка. И овие истите да одат на концерт на Американец со задоволство би вееле американско знаме тогаш не е ништо. Нема оправдување за ова дефинитивно.
Мислев на Балканците дека се големи националисти, и затоа го одобруваат потегов. Инаку јас не го одобрувам, да не се разбереме погрешно.
Те разбирам, и се согласувам со тебе ама ете тој е единствен во толкава толпа. Кај нас буквално на сите социјални мрежи е трендинг вест ова, и сите што пишуваат го оправдуваат оти била албанка и направила орел со рацете. Јас пробувам да се изолирам од такви прости постови ама пак стигнаa до мене
После 9 години, легално заврши борбата на Кеша со Доктор Лјук. Малку изненадно, со оглед на тоа што последното судење беше во нејзина полза и најверојатно ќе го добиеше спорот, ама најверојатно се случиле работи зад затворени врати, чим одлучила да остави вака како што е.