Да да, ќе одиш на концерт на пејачка, за она да ти прави орли таму, место да си пее, оти и онака не ја бива, картите за џабе ги дава. Е сеа ако ти ја акнеш со телефон, ондак националист си, али она оти ти го љети орел, не е. Или па другарка и Дуа, шо се фолира со големи Албании, и шо е заштитно лице на парфемот Freedom молим те, за YSL, на рекламата ја пее песната Freedom, па уше и орли и слетуваат. Ма немој да ме јебеш. Ко Косово Украина да е, па пропаганди, тажачки, патетики. Али ај, коа ќе стане голема Албанија, да видиме дали ќе извадат списоци дали ги следите на Инста, за да одлучат дали само да ве иселат од куќата, или и да ве решат по кратка постапка.
Не ми се верува што читав. Ај он што е идиот што сака да контролира, не ме чуди, не е единствен, ама терапевт да ги валидира неговите лимитации, е тоа ме изнервира ужасно.
Изгледа го пропуштив делот со што кажал терапевтот, ама да, ужасен манипулатор. Контрола замаскирана во граници, него го вреѓало што постирала слики од сурфање. Не прочитав многу коментари ама можам да замислам колку луѓе сметаат дека тоа е прифатливо.
Типичен искомплексиран маж кога најде некоја way out of his league. По цел ден и ноќ мисли како да и ја сруши самодовербата and dim her light
Сурф култура било. Не ми е јасно зашто до сега нема вакви случки со него, со обзир на тоа со кој се дружи. Него гледав на твитер нешто Island Boys. Немам коментар. Онлифенс. Дали е само за views?
Софија Вергара и Џо се разведуваат Вообичаено за ниту еден славен пар не сум изненадена кога ќе се остават, ама тие ми беа баш couple goals Ептен ми изгледаа како еден за друг. За ова не сум изненадена. Само сум изненадена ѕвезди кога се проверувани, дека вообичаено со пари поминуваат така
Ахааа со пари поминувале така ова синкир Балканот е… знаеш колку селебрити се уапсени поради брзо возење, наркотични средства…
@elimkd Што знам. Мислам јавна тајна е дека на нивните елитни журки, настани, after parties секогаш има дрога. Па пак, не се секогаш уапсени или чешлани
Џастин Бибер, Линдзи Лохан, синот на Мадона, Робер Д. Џуниор, Парис Хилтон …. и многу многу другиии имаше едно видео на тик ток, полицаец застанува младич и младичов му вика: знаеш ли кој ми е мене татко???? Полицаецов му вика: Не знам, зарем мајка ти не ти кажала?? Ова Америка некаде
Тимоти и Кајли официјално се во врска, фб денес преплавен, искрено Тимоти можел и подобар избор да направи
Даа баш како дете, таа жена, цела женствена Се насмеав со еден коментар Timothée and the plastic factory Нели дека глими во новиот филм Вили Вонка, chocolate factory
Не сум јас во врска со него па да се замарам. Ама океј е да кажеме дека не ни личат како пар. Цел интернет ги зборува, ние ли ќе глумиме светци да ги поштедиме од коментари?
па баш би сакала еве на пример да го видам еднаш во животот Тимоти, според мене е прекрасен млад, надежен глумец кој допрва му следува неговото време, има многу добри филмови, номинација за оскар исто, не е на одмет да погледнеш некои филмови негови како на пример call be by your name ili beautiful boy, исто и little woman.. доста талентирано момче во споредба со избраничката, коментар е не е дека сеа нема да можам да заспијам се додека не раскинат…