А не беа во врска претходно? Збунета сум.Мислам дека збореа дека беа уште пред да излезат сликите како се бакнуваат.Па мислам дека и раскинаа едно време.
А добро што се случи со Бритни и тој Сам ли како се викаше, кој кого варал? Или он се намести исто да искористи нешто од неа? Патем, не знам зашто ама на видеата ми личи како да зима нешто...
Леле не е толку длабоко.. Не го нападнав ликот и делото на глумецот, смешно ми е што сте толку заинтересирани за нивните приватни животи.
Не е за пари да ја искористи ако мислиш на тоа, предбрачен договор имаа, тој повеќе за популарност, иначе тој ја извара
Мене пак смешни ми се темите снаи и свекрви и такви проблеми и оговарања. Преку тасе веќе од вакви членови, да не смееш да искоментираш на тема баш за тоа отворена
Чудно ви е за Кајли и Тимоти, додека тука се Кендал и Бед Бани кои не зборат ист јазик. Иначе мене ситуацијава со Бритни ми е предосадна. Ко не знам, atp секој потег личи ко PR.
За ова исто многу се смеев, тон коментари дека треба да напрат ново ријалити шоу каде си менват дечковци пошто поќе си одат Бед Бани и Кајли, Тимоти и Кендал. Туку "a source told TMZ" за Џоу и Софи напраја толку револт шо дури смешно е како Џоу го фрлаат под воз од ко негов PR ја фрли под воз мајката на неговите деца:
Читате ли за Дени Мастерсон, Хајд од Лудите 70ти, осуден е на 30 години затвор поради силување. Ештон и Мила Кунис пратиле писма за неговиот карактер, за судијата да биде поблаг во казната. Не се нормални луѓево.
https://www.crnobelo.com/novosti/sh...-bekam-gi-otkrija-za-nivniot-seksualen-zhivot окккккккккккккккккк
Дап и јас вечерта видов само на едно место и бев ко чек да не е фејк њуз. Сегде е сега. С е г д е. Штета. Млад сепак, шо се 54 години.