Единствена позната фамилија без никаков талент, си плаќаат, екипа им доаѓа дома и ги снима, нивно е да глумат лудило, иначе порано, Париз Хилтон имаше исто риалити шоу, Ким беше вработена кај неа- и го местеше плакарот, најдобри другарки беа, па се скараа ... па Ким си направи нејзино шоу и е најзаслужна за славата на целата фамилија
Работава на Кардашијанс ти се вика: Снајди се, па живеј. Ким беше водителка на E!, Клои беше водителка на Икс Фактор, имаат свои продавници за облека и накит "Dash", Клои си има и нов посебен бренд "Good American", брат им исто така има продавници за чорапи... Единствено за Кортни не знам дека учествувала на некој посебен проект. За сè ова што го имаат мислам дека најодговорна е мајка им, да беше на Ким, тие 5 милиони долари од филмчето така ќе ги потрошеше. Лана со нов албум наскоро.
Kendall Jenner е fashion model или по нашки - манекенка и чинам единствената од кланот која нема операција.
Дали некој е запознаен со певицава, или само јас сум и единствен фан од Мк? Многу ми е слатка, песничките топ и се, ми се допаѓа ептен
Знам дека сум од ретките и стално ме критикуваат ама ептен си го сакам Џастин Бибер, од секогаш сум го сакала, песните од последниот албум се модерни и сите му се хитови а и Мендес ми е колаче
Ship it. Си ја гледам серијава и овие двата ептен се гледаше дека имаат хемија и сега си реков дај да прочепкам да видам и што да видам еј. Ама дефинитивно личниов е поубав од скоро-бившиот-маж на девојкава.
Џастин како мал на времето беше тиња и преценет со тоа глупите песнички,воопшто не ми се допаѓаше и се чудев шо толку фама околу некои тралалајки на тинејџер. ама овој албум му Е ВРВ.порасна човекот, сега посериозно си ја сфати работата Баш убави песни,позитивно сум изненадена ептен, сите до една ми се допаѓаат Исто и Ellie си ја сакам ептен, подценет талент, залсужува повеќе фама
Џеј Ло фатила дечко кој е само 6 години помал од неа. Проверив на интернет, мислев дека е постар па ми беше чудно.
@CoCoGiiiRL и мене ми се симпатични како пар, физички ептен одговараат. Ниту со бившиот и маж, ниту со Каспер не ми беа компатибилни.
Абе нели Џеј Лo беше сo Дрејк вo врскa? Oд кaде сегa oвoј? Знaм, читaв кao демек Ријaнa му се нaлутилa нa Дрејк, пa oвaa јa oтследилa Џеј Лo нa Инстaгрaм.
А, инaче вaкa супер пaр се. А, не сo oнoј Дрејк кo мaјкa и син ми беa. Oбичнo не сaкaм дупки вo гoдините пoмеѓу пaрoви. А, шo рaбoти oвoј?
Гугл вели дека Алекс е поранешен спортист, безбол играл. Мене уште по не-пар ми беа со Марк Ентони. Она ми е опасна жена, така изгледа а ко што можам да сумирам и карактерно е таква, а Марк застанал во ран пубертет со развој. Во што ли му се загледа?
Сметкaтa вo бaнкa шo му е, a? Јaс сaмo знaм декa кaшa пoпaрa се oвие. Еден ден сo едни, друг ден сo други, едни ќе се земaт, други ќе се рaзведaт. Сите личнoсти штo беa вo брaк се рaзведoa (зa пејaчите), oсвен Бијoнсе aмa џaбе кoгa брaкoт и е климaв. Сегa зaмaчкaa oчи нa јaвнoстa сo бременoстa кao демек љубoвтa им фршти.
Копирано од femina: славната пејачка и актерка и поранешниот спортист беа фотографирани додека се упатуваа во италијански ресторан во Менхетен. Атрактивната 47-годишна ѕвезда носеше црно-бела креација од Валентино, чантичка од Шанел и високи чизми над колена од Чезаре Пачоти. ама си има и она пари. Како велат, парата на пара оди. Атрактивна е права реч за неа.