Епа ко не користиш одбрани на голманот, стативи еден куп на противниците, тоа е, кармта ќе те акне од земја
Луѓе не знам за вас, ама почна многу да ме нервира Гонзалес. Значи готово се откажавме, играме втора постава, сериозно? Силите ги штеделе, аман бе професионални спортисти се, не се аматери!!! Се разочарав.
Попрскајте ги со крстена вода Досега ќе се вратеа у игра, 20 мин играат младите и држеа 6 разлика. Биди професионалец седи до крај. Зошто се откажаа?@!? Скоро 20 технички грешки Ги слушам, не ги гледам упм
Штом првиот состав толку наивно прими толку голови за толку кратко време и не заслужува да биде прв состав.
И не требаше да се трга настрана. На што личи ова. Од многу мислачки затоа не не бива-сета' а измислиме
Првиот состав да не се бламира, па ај младите нека се вежбаат, а првиот состав најмногу се избламира, за 1 минута 5 гола да примиш
Уффф колку сум изнервирана. Како само почнаа?-а, како завршија. Па Митревски се изнабрани човекот, а овие уткиве ништо не направија. Морковот 60 мин не требаше да игра-требаше да си слави за ќерката
Тоа наместо дополнителен мотив да му е. И јас се изнервирав многу. Не можам да ги слушам сеа као се случи тоа што се случи. За нас утре било финале. Абе ајде. Тие прв круг не поминале на втор круг мислат.
Кире нека не зборе подобро- водеа и се по*акаа на сред игра "Ни се деси тој пад"- шо ви се деси бе? Глупости на куб. Да не ми беше оригинал дресов, ќе го фрлев од тераса
Истово сакав да го кажам. Многу непрофесионално од Раул што ги повлече веднаш. Значи направиле грешки тоа ок се согласувам, ама остави ги нека ги исправат. Нема штедење во спортот, само срце на терен оставање. Вакви калкулации не се прават на натпревари од Светско, едноставно идеш до крај со најдобрите играчи кои ги имаш па и да изгубиш барем знаеш дека сме се обиделе. А за овие од втора постава имам да кажам само дека беа као расштиман оркестар Дури страшно за гледање