Катастрофа, цел живот гледам спорт, до сега не сум видела да се предаде натпревар за 30 секунди. Во 31 минута ние веќе ја предадовме, немам коментар. Изнервирана до максимум !!!
Фудбалерите барем знаеме дрва се, не ги гледаме, не навиваме. Ова џабе се надеваме, се залажуваме само
Кога ги видов како играат овие од втора постава си викам јаоо што е ова бре Реално, таква ќе ни биде репрезентацијата кога ќе си оди во пензија Кире и другите.Разбирам дека се млади ама и толку ни се силите. Ги гледам од втора постава од другиве земји, па тоа се играчишта бе,уште на млади години.
Да,не е како порано...Подобро да се увежбува Мартин Поповски па и да греши ама ќе биде поискусен и покорисен за репрезентацијата за во иднина иако тој уште сега има позитивно влијание врз игрите на репрезентацијата.
Раул ги виде дека веќе влегоа во летаргија па си рекол бар да ги сочувам силите за решавачкиот натпревар.Денес ќе се покаже дали била исправна одлуката,а ем и младите да осетат светско првенство,за нив ми е мило...
Едноставно толку ни се силите. Тоа што изиграа прво е максимумот со тоа што без некои посолидни замени во кои ќе се одморат барем 10тина минути првотимците нема шанси да се победат репрезентации како Шпанија. И вечер најверојатно ке се има сила за 40-50 минути да се парира а потоа ке не изедат на кондиција, со овие играчи не можеме да играме 5 утакмици во 7 дена
Ќе гледате денес или ќе чекате после реприза да гледате за да нема стресови? Да се гледа или не? Хмм..
Истото сакав да ве прашувам Ќе гледам, што да правам, посилно е од мене. Ваљда нема да се избламираме како вчера.
Гледајте и не очекувајте победа , така ќе немате стресови. А ако ни се поклопат коцките тоа ќе биде само пријатно исненадување ама затоа после ќе ги пцуеме следните 3 утакмици.