Добро никаде ли немаше пренос на северно македонскиве телевизии?!? Бразил и Франција ги гледам на арена спорт Битно за турските филмови имаме пари да ги купуваме и да ги гледаме Арно го сменивме името-поарно не ни заслужуваме
Најмногу од сите спортови го сакам ракометот и го следам светското обаврзно.Нашиве и покрај тоа што победија мислам дека не беа баш јаки,ако играт така со Исланд ,Шпанија и Хрватска тешко дека ке одиме понатаму.Во случај да испаднат Македонија( се надевам дека нема) ќе навивам за Хрватска,Шпанија и Русија.
МРТ срање со преносот , на некои моменто се губеше за ништо не ги бидува . Секоја чест за нашиве момци , се надевам и понатака ќе биде нешто . Ќе си навивам за Русиве и Хрвативе
Ок фала ви женски за одговорот. В недела ќе се потрудам да станам по рано за да ги гледам, а против кого играат? Јас буквално изгубен странец сум
Замисли никогаш не сум ни слушнала за нив, за секунда помислив се зезаш А како стојат во ракометов имаме шанса против нив?
Тешко Франција оваа година. Смена на генерации имаат. Данска или Германија до финале, а од сенка фаворити се Норвешка