Никој не е за потценување, секоја репрезентација може да изненади со неочекуван адут. Нашите супер играат, добро е што Раул ги одмори "големите" па ги пушти "малите" да се покажат и докажат. Одвај чекам вечер.
Данска гази и ке го освои првенствово.Хансен е плукнат Тор со чеканот кога ке го исфрли од рака...Гори и раце и мрежа,крши стативи...Денес со Хрватска мислам ке биде тесно,тука ќе ја видиме вистинската сила на Македонија...Ако извадиме реми ќе биде одличен резултат ама дај Боже да победиме...
Јаас мислам дека сите три утакмици ке не турат... Не го потценувајте Исланд , бидејки жестоко играат само немаа срека до сега
Вчера пак го гледав Исланд со Шпанија, жестоко, агресивно и сигурно играат. Ептен се добри. Некако почнав повеќе да ја гледам нашата шанса во денешниов натпревар против Хрватска. Што знам, тешко ќе биде. Барем нерешено да извлечат. Убаво кажа @Pacifist денес ќе биде вистинскиот тест за Македонија.
Откако сфатив колку имам за учење за испитнава, попозитивно гледам на натпревариве. Мислам дека нашиве имаат поголема шанса да победат уште три пати отколку што јас имам шанса да научам за триве предмети
Снежана и седумте испити сум јас. Ти за трите, јас за еден не можам да научам .Еден учам, на друг мислам, трет планирам, другите чекаат на дневен ред да дојдат. Студентски маки големи.
Хрвативе не играат ништо посебно, се им се врти околу Циндра и Дувњак. Да ги затвориме нив двајца иаме шанса да ги добиеме.
Имам некоја трема за натпреваров на нашиве Или реми или победа им посакувам на нашите против Червар и Хрватите