да, но за разлика од Митев кој допрва ќе расне играчки, на Кузмановски ова му е лимитот. Тоа ми беше муабетот. Инаку дали забележавте на неколку наши тајмаути се споменуваше Магдебург? Незнам дали како акција некоја договорена беше, но баш еднаш забележав дека Кире го условуваше Митев со Магдебург. А денес излезе информацијата за интересот на Магдебург за него. Ваљда е завршена работата.
Четвртфинална: 28 јануари - 18:00 | Хрватска - Унгарија 28 јануари - 21:00 | Франција - Египет 29 јануари - 17:30 | Данска - Бразил 29 јануари - 20:30 | Португалија - Германија
Мислам дека Франција е послаба за голман сигурно, и за публика ќе биде сигурно. Ќе биде интересантно, едвај се чека.
Данска само против Германија ги гледав и тоа што видов, беше страшно...а Французиве ги немам гледано, ни со нас не ги гледав убаво, само слушнав дека сме примале голови од бековите.
Митев, Крстевски и Николовски се дружеа и учеа од Врањеш, Линдберг, Морос… https://sportskadimenzija.mk/1980/
не сум прочитала што има изјавено ама една од главните причини е тоа што ракометот е многу недефинирана игра во која судиите го имаат големо влијание
Ако поминавме група ќе се сретневме со Хрватска, а штом Унгарија може да се справи, не гледам проблем ние да ни би можеле...
Погледав неколку минути и добри се Египет. Сигурно е заслужено но сепак како е можно Египет и Бразил да стигнат далеку ми е сеуште чудно. Чисто се сомневам дека ракометот таму е професионален спорт и дека некој воопшто го гледа или дека сега знаат за првенствово.