Ја па ме, сакам да гледам убаво финале. Ако озгуби утре Данска се надевам дека и Франција ќе испадне во полуфинале. Ако Данска испадне се надевам на Финале Хрватска-Бразил или Хрватска-Португалија.
Ауу пулсот ми е 100ка, леле колку ми е криво за Египет вака да изгубат, одлично изиграа. Раце ми се тресат од возбуда
ХроејШа - ФренС е првото полу-финале...во минатото имаа јаки битки, кога среден играч на Хрватска беше, Балич Ивано.
По се, изгледа ќе гледаме финале Франција - Данска. Нашите судии им ја подарија победата на Франција. Карабатиќ при шутот ја имаше поминато средината на теренот, со што голот не би важел. Ама изгледа џабе гледаа вар. Многу би сакал Хрватска да победи дома и да оди во финале. Ќе имаат голрма поддршка од трибините, ама станува збор за Франција.
Ептен ми е ќеиф што ги испратија Германциве. Абе се прерадував на победава на Португалија мислиш ние сме тепале... Сфатија кај се шо се тек у второ полувреме ама среќа 'мушки' издржаа Португалија. Ај баш да видиме дали ќе освои Франција.
https://ekipa.mk/ristovski-nema-fin...-zemjodelie-da-se-subventsionira-se-i-seshto/ Еве го Боки министерот