Од преѓе пробувам да те игнорирам оти знам дека не вреди ама више претера. А па французине колку обожоваат да слушнат дека си македонец на газ паѓаат, не лупетај жити мајка ти, Хрватска и Црна Гора ни се најблиски пријатели. И не мешај политика во спорт.
Значи урлааам, прејак натпревар Хрватите се буквално доминација, секоја им чест за играта, бравооооо Ги изгазија Французите
Ne me ignoriraj, zoshto mislis deka mislam na politicarite? Mislam na obicnite lugje, sigurno so politicar sum nemala blizok kontakt! Ama, makedonce kako i sekogas, na krajot go jadi stapot. Kakvi bliski kakvi crni kamenja… Tie den denes so istochnite komsii nekat oci da si vidat, ete po nas trchat da ne sakat. Haha Inache se slagam i za Francija,samo shto nikoj ne naviva za niv.
искрено веќе не ги сакам ни хрватите си го покажаа лицето годинава. А и доста се пуваат кога не се тоа што беа. Штета што Данска пак ќе биде шампион. Првенствата се секоја година се послаби и послаби, ракометот колективно пропаѓа. Ни мене не ми е веќе интересен..
Се надевам ќе загубат данчиштава ма да не верувам, јаки се ко волој. Да се надеваме на изненадување на лик вчерашното.
Хаха, можеме да не ги сакаме, да ги мразиме..ама мораме да ги респектираме. Португалија не се за фрлање, посебно браќата.
Еден од најголемите македонски таленти се врати во Велес https://sportskadimenzija.mk/2021/ детево има играно за младинскиот тим на Кил, една сезона, сега за првпат ќе заигра во нашата лига