Јас па мислам дека судиите се OK и немаат врска со нас или противниците.Судат според она што го виделе,ние пред екраните можеби друго видуваме и тоа е тоа. Одлична игра од нашите ракометари,само нека продолжат така.Сега Словенија противник,со сите од Бивша Југославија се сретнавме,a не се тимови за потценување
Не сум плава ама никако не можев да сфатам што е со весниците... Најсериозно не знам. Може коментаториве кажале нешто ама мене ми беше поднамален телевизорот и не ги слушав баш многу.
Ајде некој по што го следи ова распоредот и вкрстувањата.. После оваа утакмица што ни следи со Словенија со кој е најверојатно да играме? Сите мислат дека се големи шансите да биде тоа со Франција... а ако е така, тешко нас. Ваше мислење?
Бидејќи “не им беше интересно“ повеќе да гледаат, бидејќи се знаеше дека победата е наша! Мала невина шала
Хаха утакмицата веќе не е интересна од што многу сме јаки Па место напнато да ја следиме ние весник си читаме, нешто у тој стил мислам
Па во случај да победиме мислам дека вкрстуваме со победникот од Шведска-Франција, така некаде прочитав. Нормално ако нема некои изненадувања во нивните групи утре, и нормално се очекува овие две да победат во осмина-финалните утакмици Ќе видиме, здравје.
Судиите многу ни помогнаа денеска. Намерно или не, фала им Дефинитивно уникатни навивачи сме. Се изнасмеав на делот со весниците
Не секојдневна, уникатна и доста интересна беше шемата со весниците. Што рече коментаторот: Незнам дали некој од нив дали занае да чита на арабски, но битно е дека се чита. Нешто во овај фазон беше. Заебаваш? Сега Словенија е наред. ОДИМЕ НА ПОБЕДА. Нешто слаб беше денес Манасков, барем 2рото полувреме. Од таму гледав, се скапав брзање имавме 5 часа, петочки. Хрватска ја победи МК оти јас негледав . Така со другарчките од школо се зафркававме. Кирче за играч на натпреварот. Се надеваме Манасков ќе биде подобар в недела.