Ух криво ми беше баш за Полска. Искрено Катар се повеќе мотивирани. По тие пари кои им се ветувани за победа, богами и јас би играла така. Цела репрезентација им е купена. Е тоа е, кај што се парите никој не е. Французите незнам каква мотивација ќе треба да барат. Сигурно на катарциве ќе му понудат по милионче-две , дали евра или доларчиња незнам. А ништо чудно и по некое станче. Го видовте шеикот со ќерка му? Богами женската имаше поскап телефон од мене. Цело телефонче мене мизерно ми е купено ми е 2010, а сигурно е постаро. Ама тоа нема врска сега. Како и да е ќе биде интересен натпревар в недела. Шпанците ќе бидат 3ти, тоа е сигрно. Ама овие катарците се белја работа. Азијци ќе ја земат титулата. Али јас сакам Франција да тепа. Причина европејци се. Европа е ракометот. Ќе биде интересно. А и МЕТАЛУРГ ќе игра в недела, СЕХА лига. Ќе се изнагледам ракомет. Тоа ми е. Фудбал МРАЗАМ. Гледам само ЛШ финален натпревар и светско финале. Одбојка така-така, тенис ич. Кошарка само кога игра МК и моето училиште. А ракометот ми е љубов. А најгруб спорт. И тоа кога гледам ракомет исто како машко да гледате, не девојче. Има доста нервоза и ретко некоја пцовка. Чести аплаузи на добри голчиња. Како и да е. Ќе ги бодрам јас Франција. Секоја им чест на пољаците. Како им аплаудираа на судиите. Па и малку во право беа. Беа малце повеќе на страна на Катар. Ништо чудно и да не се и тие подкупени.