Ке ми гу местиш ли другарку ти? - Не бе, има дечка.. Ако де, и Бразил има голмана па што?! Да не знам дали да плачам или да се смеам...
Може сега најтешко е делот со нацијата, бидејќи кај нив фудбалот е свето нешто, но сепа ова е игра и без порази не бидува, тимот не треба да се разочарува
Епа толку , очекував ќе биде 2-1 за Германија а 7-1 никад не би помислил , тоа е таа Германска машинерија кога гази све пред себе, Од сите што кружат на интернет овие ми се најомилени
Шта речи, коју поруку послати? Добро е што Лев не е тврдоглав ко Гвардиола, ги послуша критиките и смени, инаку... Ама без разлика, Бразил беше премногу слаб вечерва. За Данте само ми е жал Честитки до Клосе Бев песимиста дека Германија ќе стигне до финале и сега еве ги ко за инат дека не можам да го гледам финалето
Оние кои ги пропуштиле првите 30 минути од утакмицата. Морав.. Спојлер Ги прашуваш бразилците колку дена има во неделата и одма се лутат.Стварно се осетлив народ. ЗНАЧИ НЕМАМ ДУША ВИШЕ..
Се знаеше дека ке победи Германија,каде бразил без Нејмар и капитенот...помислив ке победи 2:0 ама ова 7:1 охоо има разлика
Ајде, сега следи кукање дека Бразил не играл со два клучни играчи. Абе ајде? И тие двајца да играа Германија немаше да ја запрат! Мислев ќе биде местено, ама кај можат да наместат ваква утакмица, ќе биде преочигледно. Шампиони ќе бидат германците! Едит: да ја додадам сликава Епа Guten morgen winners :geek: