Тоооо Аρгентина моја победии (Меси не е пρичината за тоа што навивам за нив!) Сега педофиливе κуфеρите и назад во Холандија А за у финале ниκаκо не смее Геρманија да победи, дуρи и Холанѓанците да победеа јас ќе навивав за Холандија во Финале, од пρоста пρичина деκа ги мρазам Геρманците!!!
Поинтересно првенство до сега ми се чини немало. Толку изненадувања, ју хуу.. VAMOS Argentinaaa.........
Многу ми е ќеф што Аргентина оди во финале, не за друго селекторот им имаше многу жална фаца Не сум многу по фудбалот и не сум некој прогнозер, ама мислам дека на дуелот помеѓу Холандија и Бразил ќе тепа Бразил. После поразот од Германија верувам дека ќе направат се за да ја земат бронзата. А за во недела ќе наивам за Аргентина ама ќе тепа Германија
Клик. Па шо има врска, бе. Битно влегоа у финале. Демек Холандија немаше да губи од Германија? Баш негде прочитав, Бразил го има Нејмар, Аргентина го има Меси, Португалија Роналдо, али Германија го има цел тим. Ги сакам и двете, меџутоа јас ќе си навивам за Аргентина. Па и нека бидат смачкани. Македонија се сака и во победа и во мака. У ствари не знам како беше, така некако.
Иако бев за Холандија, од друга страна пак мило ми е и за Аргентина. Кога сите ме убедуваа дека Аргентина ќе победи на светсково, не верував, ама сега очигледно е дека ќе биде вистина. Германија немаат шанси против Аргентина! Прва работа: според статистиката, на ниедно СП во Јужна Америка нема победено друга држава освен некоја јужно американска. Во случајов тоа е Аргентина. Втора работа: Германија сами си имаат признаено дека Аргентина им се многу јака конкуренција. Така да go Argentina, go Messi! Во сабота, Бразил победува, со гаранција. После утакмицата со Германија, ова во сабота ќе им биде мотивација за трето место! Сабота: Vai Brasil Недела: Vamos Argentina
Јас навивам за Бразил и искрено да ви кажам дека се утепав од плачење уште пред да заврши прво полувреме. Иста сум како тимовите за кои навивам, се радувам и тагувам од срце и душа. Затоа вчера бев за Аргентина, за трето место се разбира за Бразил ќе навивам а во финале повторно за Аргентина. Фудбалот не е само игра за нив, тоа е начин на живот. Признавам дека Германците се машина... без емоции и само тактика затоа и не ги сакам.
Ова првенство е дефинитивно полно со изненадувања. Очекував Холандија да тепа,ама ништо работа. Инаку Германците се многу подобри според мене и редно е да ја земат титулата.Аргентина навистина не знам како стигна до тука,мене не ми играа некој интересен фудбал. Во сабота се молам Бразил да земе 3 место,ги уништија на интернет,гифови на секоја страна, ова никогаш нема да им го заборават
Како само некои си менуваат тимови, вчера за портокаловите травестии навиваа, денес се крстат во Аргентина... вие за сите истовремено би навивале, битно да излезете на победничката страна. Јас ваков исход сакам 1. Аргентина 2. Германија own: 3. Бразил И така ќе биде.
Oh Lord, what was that?! Germany made a pledge at half-time not to humiliate Brazil in their World Cup semi-final World Cup 2014: Brazil cracked up Germany went easy on Brazil in second half of 7-1 World Cup pasting claims Mats Hummels
Секогаш сум била за Германија и ќе си останам верна. Премногу си ги сакам, а и докажаа дека се најдобри. Уште пред да почне светско си навивав за нив и не се ни сомневав дека ќе бидат во финале. Искрено знаев дека ќе го тепа Бразил, ама до толку не очекував. Ме изненадија неверојатно позитивно : Холандија многу јак тим, ќе остане така Ариен Робен дур игра, после мислам дека нема да се толку јаки. Бразил се секогаш јаки и секоја чест на играта. Шпанија ме разочара неверојатнооооооооооооооо Не ми се веруваше, не знам што им се дешаваше ама катастрофа, брука. Финале Германија тепа сигурно, а и да не победи, сепак се мои најдраги и ќе си ги сакам доживотно Едино, криво ми е Лев што го држи Подолски на клупа а јак фудбалер е. Клосе секоја чест, се надмина. Го надмина Роналдо (фала богу, зашто нема човек што поише го хејтам од Роналдо ) АЈДЕЕЕЕЕ ГЕРМАНИЈАААААААА, СО СИТЕЕЕЕ СИЛИИ ВО ПОБЕДАААА, НЕКА ПАТИ АРГЕНТИНА !!!!!!!!!!!!!!
Со мерак ќе гледам како Германија ќе ги полни Аргентинците Белгијците ме разочараа мислев дека ќе стигнат до финале а за Шпанците да не коментирам.Сега сум за Германија се надевам ќе тепаат
Ако Холандија игра како со Аргентина, ќе губи и заслужува да губи. Фајнл резолт: 1. Германија 2. Аргентина 3. Бразил 4. Холандија
Спремајте се вечер да дојдете во градска да ме посетите! Денес го добив дресот од Бразил (10-ка, од Нејмар ), а сега вечерва ќе одам одам со братучедка ми во кој кафичот Торос, каде што сите холанѓани од Македонија доаѓаат таму да гледаат фудбал. Дресот ќе го облечам и од се срце ќе ја бодрам мојата омилена држава, и мојот омилен тим! Бразил ќе тепаат 100%! Холандија слаби се и тоа премногу! :geek: Според мене, светсково вака ќе заврши: 1.Аргентина :up: 2.Германија 3.Бразил 4.Холандија За вечерва: Vai, vai Brasil! Vai, vai Brasil! :