Добро е сите 3 ги фатив , 6 од 11 сеа За денеска Germany ? - ? Portugal = Германија да тепа и гази Iran ? - ? Nigeria = Нигерија да тепа Ghana ? - ? USA = Гана ќе тепа
Кога игра пак италија? Да победи па да си земам пак награда :geek: За вечер сакам португаал да победи иако е тешко
Навивам за Португалија, Шпанија, Бразил и Аргентина а вечерва неека им е со среќа на португалците, се плашам од Германијаа
Marick14-не живеам во Македонија, така да кај мене не е распуст. Тек од 27. јуни. Someonespecial-е баш ми е мило за Брег на слонова коска! Нека губат глупите јапончишта!! За вчерашната утакмица: Гледав само прво полувреме, после не можев веќе да издржам, заспав. Првите неколку минути, ме фати жал за босанциве, зошто топката од Аргентина не можеа да ја земат. Се на се, им тргна со авто-головиве, па ќе биде интересно. Босанците добро играат, ама мислам дека хрватите се пак за нијанса подобри. Аргентинциве се многу брзи, и не можеш да ги стигнеш, а и добар тим имаат. Оваа утакмица иако кажав дека сум за Босна, сеедно ми беше кој ќе победи. Оваа група не ми е многу интересна. Вечер се чека Португалија-Германија во 18:00, јас сум за Португалија. Ќе го видиме конечно царот Роналдо во игра. Go Portugal, go!
А вечер пак ли во истото време ке се игра: -Во 18часот Germany-Portugal -Во 21часот Iran-Nigeria -Во 00:00часот Ghana-USA
Germany-Portugal - Португалија Iran-Nigeria - Nigeria ќе тепа Ghana-USA - Ghana .. американциве ќе губат :geek: пс. oвде во USA времето 11 am ** Protugal- Germany 2pm ** Iran- Nigeria 5pm ** Ghan - USA