Ајде и јас ќе си дадам моја претпоставка за вечерашните натпревари Белгија-Алжир (Белгија ќе победи, 1) Бразил-Мексико(Бразил ќе победи со сигурност, 1) Русија-Кореја(поголеми шанси и давам на Русија, 1)
Мои типувања за вечер: Белгија-Алжир (Белгија ќе победи, 1&3+ ке ја уплатам) Бразил-Мексико (оваа нерешено ја мислам, х) Русија-Кореја (Русија ќе победи)
Денес навивам за Русија и Белгија. Во 00:00 играат Мексико против Бразил, и јасно е за кого сум! Força Brazil !!
Brazil-Mexico резултат 0:0 Немаше голови но гледавме предобар фудбал.Мексико ептен се покажа во овој меч,Браво. Играч на мечот дефинитивно беше Мексиканскиот голман Очоа. Честитки и за играта на Бразилците
Бог да чува се овие , Белгија фатена иако губеше 80 мин .... Бразил имаше шанси али голманот на Мексико ги спаси , браво. Русија да купат пиштол и да се утепаат , неможат едни Јужна Кореа да победат. како и да е 8 од 17 се расипа просекот . Мора денес да го поправиме Australia ? - ? Netherlands ( Холандија да тепа) Spain ? - ? Chile (Шпанија да тепа) Cameroon ? - ? Croatia (Хрватска да тепа )
Вечер навивам за Шпанија, Холандија и Хрватска. Утакмицата вчера, Мексико-Бразил, беше предобра. И двете држави многу добро играа, ама голманот од Мексико е легенда. Жал ми беше за Бразил, зошто мислам дека очекуваа многу повеќе.
Шпанија ептен ме разочарува,20 минута и му шибнаа гол. Овај меч против Чиле му е последна шанса,ако изгубат и вечерва толку му е ќе бидат првиот тим што отпаѓа од светсково
Што е работава со Шпанија Мислев дека сепак она беше само една лоша утакмица со Холандија, ама... Не дека се на исто ниво ко претходниве првенства, ама сепак... Ај да видиме, има уште полувреме и повеќе
Јас скокни рипни ги гледам утакмициве. Вчера Бразил-Мексико беше ептен добра утакмица,Мексико не се за потценување. Денеска типував дека Холандија ќе тепа,мислам дека сега за сега најмногу доминира од сите тимови,има голема шанса и за победа. За Шпанија-Чиле иако Чиле водат,мислам дека можноо е нерешено да заврши.И Чиле доста добро се држат годинава.Овие шпањолците ги прегазија,за греота За Хрватска-Камерун,98% дека Хрватска ќе тепа Утре Уругвај-Англија навивам за Англија,а мислам дека ќе тепа. Колумбија-Брег на коската,Колумбија ќе тепа. Јапонија-Грција (искрено сеедно ми е,ниедни не ги бива) Мои претпоставки овие,најверојатно една ќе ја грешам,како и секогаш со ливчињата PS:Секогаш кога ќе помислам на светско и на фудбал,прва на мисла ми е песнава http://www.youtube.com/watch?v=_71xSRkQlsg
Човече, зошто зборуваш во еднина кога тие се тим? Прочитај малку за деклинација на глаголи. И, не може за Шпанија да се пишува МУ е последна шанса
Баш, и јас така Вчера Бразил - Мексико беше добра утакмица, рамноправна, и Мексиканците одиграа супер. Се надевам Хрватска ќе помине во таа група (освен Бразил), нив и Босанците си ги поддржувам по балканска линија , сакам да поминат барем во осминафинале. Вечер за нив ќе навивам За Шпанциве ноу комент, не знам што им се случува
Шпанците тотално се изгубија..Португалија исто така ме разочараа, оттука наваму ќе навивам за Германија и Бразил стварно преубаво играат
Ќе му пишувам како му сакам, а вие psihologue ми можиш нешто темава е за спорт не за граматика, ајт сега бришка не масирај многу Се извинувам за офф топиков ама бев предизвикана
Кој знае што ќе си помислите ама мене стварно ми е гајле за натпревариве Не сум некој фудбалски навивач Е ако де,тоа ти е.