Ривер Плата води протв Бока Јуниорс на гостински терен, Бока губи дома во прво полувреме. Воопшто не е за смеа..
Ете вчера твоите победиле, ама вечер нашите победуваат, за истите навиваме, така? Исто презиме носиме, двете сме (или ќе бидеме за година до две) диктатури... Што повеќе?
Моите вчера здравје ми земаа - ИЗГУБИЈА! За Бока сум. Денес ќе ме рапсоложат нашиве од Кореа. Со нив сме си един нарот две држави.
А до кај се аргентинците? Кај нив мислам обратно беше со лигите, почнуваат март завршуваат декември, или?
Не знам дали да ја сметам како нивна или наша победа. Никогаш не сум гледал ваков тип на светско, ама уште од почеток лупнав Северна Кореја и еве погодив. Си го сметам повеќе како мој успех
Честито победа! И јас исто многу се израдував за сестриве како за наш успех. Им се исплатеа напорните тренинзи и апстиненцијата од социјални мрежи. Сега ќе ги чекаме под Триумфална! Ќе спружиме еден ќилим за братот Кимчо, ќе донесеме некое винце за на здравје победа и ќе рокнеме Дисингерица како македонски бренд. Има да грми на Плоштад!!! Секако ние радосно ќе мавтаме со двете знамиња на нашите земји, па ако треба ќе се пушти и некоја солза.