Тоа не е никаков фактор греење на клупа. Нека освои Меси во Англија и Италија, а не во една лига која не е во топ 5 и да се курчи со достигнувања тогаш ќе збориме. Простено ти е, се гледа дека 2 3 години гледаш фудбал. Тогаш по твоја логика Лаутаро е исто слаб зошто дреми на клупа ама ипак го величиш на темава, двојни аршини. Мхм.
После ваква слаба и бледа игра на Португалија навистина не заслужуваат полуфинале, најсериозно. Бруно ми е превара од играч. Ако некој заслужува да седи на клупа тоа е тој.
Мароко заслужено се пласираше во следна рунда, Португалците ме изненадија, очекував повеќе од нив. И Хрватска си заслужи полуфинале, одлично. Ама, синоќешниот натпревар ич не ми се допадна, не очекував такво однесување од двете екипи, и едната и другата фаворити, со доста фудбалски ѕвезди, но толку неспортско однесување и некултура, и според мене никој од нив не заслужува да оди понатаму, камоли да биде шампион. Се гледа ефектот од тоа дека фудбалот стана бизнис, одамна не е спорт. Ќе видиме вечерва што ќе биде, мислам дека Франција ќе победи, а јас лично би сакала Хрватска да го освои трофејот, не затоа што се „наши“, туку заслужуваат далеку повеќе од било која друга репрезентација.
Многу се радувам за Мароко, борци!! А, Пеналдо си мислеше ќе ја заврши својата кариера како светски првак