Пеналот ги уништи хрвативе, дајте ако не дајте пехарот на Аргентина другите да не се мачат. Запишано било да биде Меси првак, сељово требаше да крка бан за провокациите, ама не, ГОАТ
fave cancer baby Господ. Доктор Злато мое Бебе мое. Душаааааа моја Знаев дека ќе тепаат, немаше друга опција. Да видиме утре шо ќе напраат, ама ја мислам дека зимаат годинава Леле во финале, една шака дијазепами к гледај Феминка Никад нема да забораам у 2014 какви напади имав кога изгубија, не можам да се трауматизирам пак. Хрватите браво шо дојдо до овде, ама се зафркнале ако мислеа дека ќе пројдат
Заслужено Аргентина победи. Се надевам дека ќе го освојат златото. Хрвативе слабо нешто вечерва.Па сега ќе видиме можеби ќе освојат барем бронза.
Ја мислам ќе играат со Франција. Шо ќе е јака текма. А ако играат со Мароко, ќе се смееме Дај Боже да сум права.
Не гледам фудбал од вчера, беа подобри ама ако се судат пенали секоја утакмица, се уништува убавината на утакмицата. Ова им беше 6 пенал денес ( еден промашен) никој нема толку ако сум грешка.
Не викам дека немаше, збор ми е дека не треба секој контакт да се суди за пенал. А за Аргентина секој меч се суди.
Души бе Леле луѓе мора да идам на утакмица на ПСЖ Меси да го гледам, ако сум за Барса… Бубрег ќе си извадам со раце ако треба