Очекувана победа на Франција,иако сакав Мароко пак да изненади,но тоа е што е.Финалево ќе биде стварно неизвесно и квалитетно за гледање.
Argentina favorit po moe So vakva igra Francuzive tesko protiv Gaucosite Viseshe golot denes ne znam kako ne primija gol
Хрватска: 1998 - Бронза 2018 - Сребро 2022 - Бронза Давор Шукер - Златла и сребрена копачка во 1998 Лука Модрич - Златна топка во 2018 2022 година има големи шанси: - Ливаковиќ да освои Златни ракавици - Јошко Гвардиол да биде прогласен за најдобар млад играч на турнирот. Држава со едвај 4 милиони луѓе има еден од најдобрите успеси во фудбал во цел свет во последните 3 декади, откога постои. Сето тоа постигнато со систем на место кој овозможува рано детектирање на таленти, огромен број на фудбалски терени, установи и луѓе кои работат со деца, одлични услови за развивање преку локални клубови како Динамо Загреб, Хајдук Сплит, Ријека итн. итн. Конекции, скаути и врски со најдобрите лиги во Европа каде што сите таленти им ја продолжуваат кариерата. И сето тоа на Балкан, каде што владее непотизам, корупции и врски. Браво Хрватска, браво ватрени. Вие сте пример кој треба да го следиме. Ова е и последно првенство за Модрич. Толку скромен, а толку голем талент. Човек, кој успеа највише да постигне од сите екс - ју фудбалери во својата кариера, и несомнено е таму, горе, на врвот.
Многу ми е драго за Хрватска. Јутре уште Меси да освои и топ ќе биде. Инаку да помрчам малку, едно големо за МТв и СЕЉАКОТ од коментатор, што зборуваше за некакви инфлуенсерки, и пробуваше да се покаже паметен па преведуваше и ред други работи..Кај ги наоѓаат ваквите бе.
Моментално од Загреб Тиктоков е подобар https://www.tiktok.com/@domagojsever/video/7178167017101331717?
Се слави низ цела Хрватска. Го гледав видеово, штета што моментално не сум таму, баш сакав да гледам и во живо.