Шпанија дефинитивно. Штета за кралството Англија.. Но затоа Шпанија ќе возврати и круната ќе остани кралска.
Тоа е тоа, ви реков јас. Да не се фалам, ама бев сигурна и дека Аргентина ќе победи во регуларeн дел. Англија имаше премногу среќа на првенството за да и трае.
Ехxxx, како во времињата на Марадона Англија никогаш нема да и може ништо на Аргентина на важен натпревар.
Јас навивам за тие што имаат поатрактивни фудбалери и пастуви генерално. Значи Шпанија или Аргентина до победа, сеедно.
Ако морам да бирам, ради Меси Аргентина ќе ја изберам. Шпанија никогаш не ми била фаворит иако како што слушам од фудбалски експерти најдобра екипа имаат наводно на првенствово.
Леонор е принцеза, идната кралица на Шпанија. Go Spain, штета што "Гордиов Албион" не играше гордо до крај па ќе ги гледавме и Кејт и Шарлот со Џорџ во финалето.
Оваа генерација фудбалери на Аргентина не им се ни до колена на фудбалските великани што претходно ја преставуваа оваа земја, искрено, кретени се, многу валкано играат и не ги почитувам поради тоа. Го уништуваат реномето на вистинските ѕвезди со нивното однесување на терен. Не ја сакам ни Англија, синоќа двете репрезентации валкано играа, далеку од онаа игра со срце и душа што ја прикажуваше Аргентина порано. Англичаните отсекогаш биле валкани играчи. Се надевам дека Шпанија ќе го освои трофејот и ќе биде сосема заслужено ако е така. Ама се сомневам, бидејќи се знае дека Аргентина треба да победи, тие и ќе слават. За жал.
Освен Меси,и можда Алварез сите други се карактер ака баце пред коперација со чичкалица у уста и ѕидарско пиво. Паредес, Енцо, Ромеро, Дибу и остали не им се ни до колена на Рикелме, Верон, Аимар, Батистута и многу други. Инаку кога сме кај утакмицава едино ми е мерак за она it's coming home, е па its's not coming home пацери што се бранат пола саат,мрш дома
Колку ми направија ќеф полуфиналињава, браво! Подобро не можеше да излезе, oва ќе биде прекрасно финале. Вчера прочитав дека Мадона ќе пее на церемонијата на затворање, па се сетив на песнава и дека во 2014 плачев на неа: Оваа година ќе нема причини за плачење.