Хахаха, ако е за така јас за Баерн навивам па од Роналдо сме примале голови и сме губеле утaкмици ама сепак го респектирам чоекот зошто има страшна аура не само како спортист туку и како човек. А Шпанија е мојот фаворит на ова СП покрај Германија и Јапан.
Не сум многу голем фудбалски фан но светското првенство и мене ми го зема вниманието. Напред Шпанијааа!!
i jas gledav, mene norvezanite bas mi se dopadnaa i mislam deka sudiite gi ostetija i hrvatska i egipet i norveska mnogu favoriziraa sudiite nekoi si demek favoriti od spanija i argentina jas nisto ubavo ne vidov, seedno mi e koj ke pobedi inaku dobro e sto sto prenesuvaa i na internet pa moze i na laptop na raat da gledas i ustvari sto gledate u ronaldo, mene bas mi e grd
Човеков се што ќе допре позлатува. Колку сакам вакви личности што носат среќа. аура +100000 Скроз неисфорсиранa личност, pure talent.
Не е битно кој ќе победи, битно е секогаш да се искарате сите љубители на фудбалот за Меси и Роналдо.
Баш не бев за Шпанија, све се играчи од барса, а ја за реал. Сакав финале Франција - Англија па што биде да биде, ама ништо. Ма да, утешително ми е што ќе ја видам принцезата во финалето, наместо Макрон и ќелавиот Вилијам
Принцезата Леонор отпатува за Њујорк и ќе ја гледаме утре се надевам како ќе слави. Напред Кралство Шпанија.
Аргентина нека ужива додека трае химната, после тоа почнува шпанскиот час, час кога големото свето кралство ќе покаже кој е командантот на колониите Подгответесе за ШПАНСКА доминација и Ел Ниња и Ла Ниња феномен на црвената фурија вечерва, ќе гори Аргентина како да се наоѓа во пеколната пустина на Сахарa Viva el Reino de ESPAÑA y Viva el REY! Vamos ESPAÑA !!!!!!!
Кокку и да не сакам Меси да победи... Сепак сите ние знаеме дека он ќќе победи... Сепак корупцијата на крај ќе победи...
Oние двене од синоќа, цело првенство ги споредуваа со Аргентина Глупости. АРГЕНТИНА најборбена репрезентација, во финале се 2 најзаслужни, најпосветени, најцврсти екипи. Ајде вечер пехарот да се врачи на Меси и да завршиме со овој куп, ова лето.
Што утакмица беше тоа вчера, ја па Бразил - Германија, ма каков Бразил - Германија, поќе беше ко утакмица од групна фаза на локален турнир во Вранештица за Илинден, одбрана тактика ништо, само цепај напред и полни
Уште еден доказ дека селекторот на Англија со неговата кукавичка тактика од второто полувреме на полуфиналето ја кошташе Англија финале. Да продолжеа како во првото полувреме и како вчера ќе одеа на 2 и на 3 гол а не да се бранат со бункер.