Се надевам никогаш веќе Америка нема да организира светско,ова што се дешаваше е кичерај и брука за фудбалот. Од халф тајм шоу од пола саат, пауза за хидратации и најава ко да глеаш ММА борба и ред други срања. Е сеа што се тиче фудбалот, мерак ми е што победи Еспања иако никад не сум бил фан на тој стил на игра ама поред онаков антифудбал и онакви силеџии ми се наполни срцето. Све на све едно од полошите првенства што ги иам следено и мило ми е што конечно заврши. И на крај шаут аут за прекрасниот пренос и звук
Ас на Де ла Фуенте му беше јаката одбрана, на сите натпревари. Кога имаш таква одбрана, и примен само еден гол на цело првенство, нема што да загубиш, не ризикуваш. Притоа кога сме кај одбрана, симнувам капа на Кубарси, дечкото на 19 години игра убија, благодарение на него освоија и злато на игрите во Парис.
Таман е сликата со Трамп. Какво првенство, такво подигнување на пехар. Се надевав на подобро финале. Аргентина слабо го одигра и пак малку фалеше да ја одбрани титулата. Можев и да славам, вака само се смеам.
Тој тоа чекаше во средина пред да го испратат. Заштитен знак на ова првенство. Американците запнаа да добијат светско зашто Русија доби и кога дојде време, пуштија мапет шоу. Еве и Шакира навиваше за Аргентина: https://www.msn.com/en-au/news/insi...SnapshotKey=GMABF30B11-snapshot-1&uxmode=ruby Знае Шаки како треба Аргентинците ама ќотек удрија наоколу...