Се кладам дека на 41 ќе си со пивски стомак или си веќе. Сите експерти преку ноќ а топка не шутнале у живот, колку за греота. Колку успеал Роналдо у животот вие не можете ни на сон.
Коментаров ти е као на некое мало детенце. Членов е накурчен и пун со его, ама може па не го симпатизира ко тебе, можеби навива за друга земја? Аргентина пример?
Роналдо е добар мотиватор, има еден куп многу мотивирачки интервјуа и навистина има посебен победнички менталитет, ама малце е повеќе себичен за разлика од Меси кој е многу фер за се. А ова СП тешко дека ќе замини во пензија со трофеј, Португалија е распад система и не знам зошто воопшто се надева некој. Франција повторно ќе освои, незапирливи се натурализираните французи, им нема конкурент не попусто и ПСЖ ја освои ЛШ.
Добро, сега ако не и Бијонсе со тебе можам да ја споредам. Споредбава ти е глупа. Кај Роналдо не е проблемот физички, туку психички. Се гледа дека не ги пратиш работите во фудбалскиот свет. Јас се сложувам и со тоа Сколс што го кажа за Роналдо. Роналдо ништо нема да направи на светското. Чисто чудо ќе биде ако постигне и 5 гола на цело првенство. Дневната рутина и исхрана можеби му е најдобра од сите фудбалери на светот. Спие по 5 пати по 90 минути, пие вода 4-5 литри дневно, јаде овошје, зеленчук и здрава храна. Но на теренот дава голови само ако Португалија има посед на топката и чека да му додадат. Роналсо не е тимски играч како Меси и затоа никогаш нема да биде подобар од него.
Смешно е покрај се шо има направено у светот на фудбалот да не го признаваат и да го исмеваат. Роналдо ја стави Португалија на фудбалската мапа и благодарение на него имаат освоено репрезентативни титули. Пред тоа, речиси ништо немаа освоено. Секој шо следи фудбал, го знае тоа. А баш ти не ми зборувај за коментари ко на мало дете, те молам. Сколс го плука и Јунајтед, клуб во кој ја помина целата негова кариера, така да не ти држи вода ова и не би го слушала баш. Легенда која наместо да го подржи клубот како секоја нормална легенда, тој придонесува негатива. Следам фудбал 20 години можеби, така да знам што зборувам. Сите го пљукаат Роналдо, а не го спомнуваат Модриќ кој е исто така 41 година. Психата била проблем а во фудбалскиот свет има со слично его ко неговото ама Роналдо е проблем. Сиот тој инат, големо его, го направија успешен. Збори ми за комплекси. Меси е одличен, сосема различен карактер и тој, ама не мора во секоја дискусија да се спомнува и тој. И да, не мора секој да го симпатизира, ама да го исмева е глупаво и недораснато
Абе види, он мислиш се замара со ситна боранија? Дај не ме смеј жити се. Не си му потребна ти да му изиграваш дрвен адвокат. Да, ви чинев порано коа си го имавме муабетот, сеа се најлошо Ти искоментирав тоа шо го пиша, премногу детски звучи, испаѓа се правдаш шо имал постигнато, као да не се знае тој факт, уше па споредби он као профи со некој таму обичен смртник
Различна улога и позиција имаат во тимот Роналдо и Фифа принцезата, нормално дека чека на асистенција како и секоја класична 9ка ?
Еден од најдобрите стрелци, близу 1000 гола, шо до сега никој не успеал ама ајде, смешен бил Ретко кој успеал да стигне до таа возраст да игра Не мора да го сакаат сите, почитта е доволна. Јас не го сакам Меси ама сум сррќна шо сум живеам во таа ера и да го гледам и него.
Изгледа си го пропуштила претходното Светско првенство. Ако цело време фалиш некого, значи нешто не е во ред со тебе. Мислам на Сколс. Нормално е да каже критика, кога нешто е труло. И јас навивам за Манчестер, и јас цело време ги напаѓав. И сега, дали и јас принесувам негатива? Роналдо во ништо не е подобар од Меси. Добро, може во висина. Иначе човекот не е подготвен за првенствово. Следната утакмица бетер ќе биде.
Сите видоа како освои Аргентина титула со непостоечки пенали. Португалија последното светско у Катар Крис беше на клупа, па испаднаа од Мароко. Друго, Роналдо освои титули и со Мадрид и со Јунајтед и со Јуве, Меси отиде во Лига 1 шо не беше ни во топ 5 лиги и се изгуби. Факт е дека и двајцата имаат предности и недостатоци и Кристијано и Меси, ама непочитта шо ја добива првиов е глупава и смешна. Ливерпул последната сезона беше катастрофа, дали виде критики од Карагер за Ливерпул како легенда? Наместо Сколс како легенда на клубот да ги охрабри новите играчи, да ги научи нешто ново, само пљука по клубот. Ама добро, јас ништо не знам и не сум океј. Терај сега
Кај можам да најдам албумот на Панини ФИФА 2026 world cup? Може и стартер пак, уше поарно. Тобако, книжари, или...?