Ete tamu zatemniv kaj tebe toa sto pisa, sega si kaza asalno a ne preeska deka imal pari, zena ne znam kakva, koli, kukji drapaj si mevot Sega mozes da prodolzis da gledas fudbal pozz
Ne se nerviraj, prva utakmica e. Nikoj ne saka da gi trosi silite koga nema potreba. Treba da igras takticki i pametno a ne samo da vlagas najjako na sekoja utakmica Ako sega igraat najdobro so ocekuvas i finale na race da odat ?
Слабо пагаат голови на светсково , и стварно е досадно ... Ви текнува пред 4 години Германија го згази Бразил со 7:0 Е тоа беше фудбал ова е жива досада
7:1 !! Многу поубав фудбал имаше 2014, сепак уште е прво коло очекувам дека допрва не чека интересното и убавото.
Селекторот на Бразил ја утна работата на резултат 1-1 го пушти во игра Ренато Аугусто, а на клупа му остана Даглас Коста .
Со Франција имаат мислам дека многу добари состави, но ретко кој ги става во потесен круг за медал. Очекувам добра игра од Белгија, па ќе видиме дали и тие ќе не разочараат во првото коло.
Слаби фаворитиве некако, збунети Швабите прави изгубени германци Селекторов е прав шупак, и тоа невиден Ако не ги смени од следна утакмица умрените Кедира, Озил, Милер... тешко им се пишува. Лани со вториот состав го победија Мексико на купот на конфедерации и тоа со 4-1, сега умрени на терен. Стај го таму Горецка/Руди, Брандт, Ројс...
Тука веќе нема што да се смени, сторено е, затоа не го коментирам. Не знам и зошто Јонас Хектор не играше денес?