Србинот глуп. Требаше да оди на намерен прекршок, ќе добиеше црвен картон, али Србија ќе извадеше нерешено. Јбг, тоа е.
Истото го мислам, Бразил денес веќе се покажа во многу добро светло иако победиа во 90 та, сепак Навас да не беше така добар ќе победеа многу полесно. Мислам дека Бразил почна да се буди и ќе ни го понуди тоа што сите го очекуваме од нив.
И јас така мислам. Бразил ми се фаворити,не кријам хаххаха Ќе ми биди криво Аргентина ако нишо не напрај на последната утакмица и си ој дома. Заради Меси,не за друго. А веќе неколку важни играчи од Аргентина рекоа ќе от пензија.Штета... Иначе шпагетата на Нејмар ми е врв
Мислам дека ако ја победат Нигерија последната утакмица ќе имаат 4 бода и ваљда шанса да одат понатака ќе имаат ако убо рачунам...
Абе сите така мислат дека само 1 бод имаат,ама уште Нигерија им остана,Нигерија денес победи то е убо за нив,е сега последната утакмица ќе кажи дали ќе одат дома сигурно....
Треба да ја победат Нигерија, Исланд да изгуби од Хрватска. Ако Исланд ја победи Хрватска но исто и Аргентина ја победи Нигерија ќе имаат исто 4 бода и ќе решава гол разликата. Се надевам ме сфативте
Па де,и јас така рачунав...те сфатив Ама Хрватска е појака од Исланд,со оглед шо победија гигант како Аргентина...