Колку не заслужија Швеѓаниве вака... Изгубија од тим што поим немаше што прави на теренот, од друга страна, колку минути им дадоа продолжение?! Само да ја бутнат некако топката во голот. Срамота!
"Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win." - Gary Lineker
Не само они туку и други имаше коишто во последен момент се извлекоа мислам дека исто така и Бразил беше не се точно сеќавам. Ги нема, ги нема и во судиското продолжение се разиграт.
Тоа е тој менталитет, дисциплина и цврст карактер на германските играчи дури и црвениот картон не им влијаеше психолошки .
Епа кога се бранат и чуваат нерешено со играч повеќе, тоа е За момент помислив дека е крај, но ме побија. Има уште да се изигра сепак.
И на мене ми е сомнително. Се си мислам дека намерно имаше толку продужеток. Не би било интересно претходните прваци да испаднат уште во прв круг.
Нема врска, имаше прекини Руди само колку време беше раскрвавен на терен. А и на минатото светско Шпанија отпадна уште во второ коло, а актуелен шампион.
Ги згрешил лекојте со баба му вели АХХААХАХАХАХАА И ова е прејако...омиленио играч на суарез хахахахах