Ништо Роналдо, се знаеше дека овој пехар нема да го киднапираш и криеш од соиграчите Испари, исчезни од првенството.
Не очекував ваква разрешница на мечов Шпанија - Русија, мислев дека Шпанците ќе извојуваат регуларна победа, ама ете. Но со оглед на играта што ја прикажаа, не ме чуди. Интересно ќе биде до крај, кој ли ќе биде шампион?
Јас само да кажам дека Германија , Португалија , Шпанија , Аргентина заслужно си заминаа дома !! Во светсково првенство ги нема судиите што застануваат зад "ѕвездите" и судат во нивна корист ! За Роналдо и Рамос ми е најмило што си одат посрани , и се виде колку всушност ги бидува!! Изненадена сум од Данска , Урагвај и Русија , позитивно се разбира , одлични играчии , мој фаворит се Хрватска и Русија , па ке видиме
Значи толку јак тикет имав напраено за вчерашните и тие од саботата, со 20 денари ќе „здрпав“ 11.000 денари, ама Хрватска ме зезна, јас типував да победи без продолженија. Тоа е....више срече други пут. Инаку, ептен сум за Франција ова светско, од сам старт типувам за неа и се мислам дека ќе се понови ситуација од '98....Франција - Бразил финале...Одиме до крај !!! Але Але Франција!
Бразил и Мексико два од моите тимови заедно играат Мислам Бразил продолжува но и Мексико да продолжи нема да ми е криво, но ајде да видиме што ќе биде.