Ете..мачорот Ахил рекол дека Русија ќе победи Се изнасмеав, поштено Дали Путин ја ставил и неа под контрола
Дека ќе има изненадувања тоа не го исклучувам како можност. Но сметам дека проблемот кај Нигерија е одбраната, средината и нападот се солидни и не треба да се потценуваат. Ама сметам дека Хрватска има комплетен пакет оваа година. Ќе видиме што ќе се случува затоа и напишав погоре дека очекувам африканските репрезентации да изненадат.
Немам фаворит годинава, ама секако ќе гледам, колку што ќе ми дозволат обврските. Да бидам искрена, не знам како стојат со квалитет на играчи, оти слабо следам фудбал некоја година наназад, ама очекувам дека ќе биде интересно и неизвесно до самиот крај.
Ако ништо друго, пиво и чипс ќе тераме цел месец без чувство на вина Инаку за Германија навивам, иако не верувам дека ќе задржат титула
Пиринејско дерби. Јас едвај чекам да играат Бразил-Србија да видам како српската одбрана ќе одговори на брзите и продорни играчи на Бразил. До сега Србија немала толку бавна игра, барем јас не паметам ако не ги земеме во предвид кога играа како Србија и Црна гора на Светското првенство во Германија.
Бразил, Аргентина или Португалија (ич не ги сакам овие ради Роналдо )евентуално може да ја однесат титулата. Германија тешко дека ќе ја однесат пак, а Шпанциве не се тоа што беа. Има барем сега што да се пишува ако ништо друго
Може Рефке ајде отвори анкета па ќе гласаме ние за Франција ќе навиваме по што Италија не ми се пласира рака да ќе навивам За Триколорите
Вечер се враќам . Утре рано сабајле смислувам тикети за следните 5-6 дена . Од недела пак нема да сум тука , па ќе мора унапред да уплатам . Инаку дефинитивно ќе ставам некоја стотка на Бразил дека ќе е првак. Инаку јас си навивам за Германија , ама не ми се " трошат" пари на неа
Отварањето на првенството ме воодушеви, браво!!! Гледав русите како ги "утепаа"арапите, но вниманието повеќе ми беше насочено кон Путин и неговото однесување...хахаха Не навивам за никој!
Отворањето на светското првенство беше совршено. Тоа е отворање а не како кај нас со народни ора, незнајме да одиме напред, затоа кај нас нема спорт. Инаку навивам за Шпанија.