5/8 easy.... Инспириран од моите добри предвидувања ќе типувам сеа дека Уругвај , Англија , Хрватска и Бразил ќе идат понатаму а Уругвај Хрватска финале ќе биде. И Уругвај ќе тепа 3-2.
Штета за Јапонија. Репрезентација за која навивав. Од Бразилциве нема поголеми фејкери. По пола час се тркалаат на терен и глумат повреда.
Уругвај -Франција 1:1 (пенали 3:4) Бразил Белгија 1:1 (пенали 4:3) Шведска -Англија 1:2 Русија -Хрватска 1:1 (На пенали за Хрватска ) Што викате....а? @Bubce38 ?
Рефке за резултатите не знам, ама типувам дека во полуфинале ќе бидат Франција, Бразил, Англија и Хрватска
Многу си итра Од мене ли виде Ај типувајте де...после војната сите знаеме победници да бидеме Како да се ориентираме за типување? Кои ќе играат во финале ?
Хрватска ми е фаворит. Досега ми се допаѓа како играат шведска и белгија. жал ми е што италија не се пласираа секогаш сум навивал за нив
За бројот на голови не го претпоставувам, ама за кој ќе биде во полуфинале типувам на Франција-Белгија едното полуфинале и Шведска-Хрватска. За победник на целото првенство типувам на Франција. Добар фудбал играат
Според мене финале пак ќе биде Франција и Бразил. Франција игра доста добро во среден ред. Нивните контри се убивствени и покрај тоа што имаа неколку слаби партии на првенството.
Според мене можноста на Хрватска е полуфинале. Сепак другите репрезентации имаат посилни поединци, а клучните натпревари ги решаваат поединечни потези.
Според мене: Уругвај-Франција 2-4 Бразил-Белгија 1-2 Шведска-Англија 0-2 Русија-Хрватска 1-3 Полуфинале: Франција-Белгија 3-1 Англија-Хрватска на пенали Финале: Франција-Хрватска 2-1