Видовита една од кај знаеше? Да бидам искрена, ќеф ми е. Добар тим имаат Белгијциве, ретко стигале подалеку од 1/8финале, ама сериозни се годинава. Ако остане истиов тим, на Европско за две години може да бидат сериозни претенденти за титулата. Со играта ме потсетија на Италијаните, бункер. Цело време се бранеа. А Бразилциве некако касно се свестија дека губат. Иако доминираа на терен, не ми беа уиграни воопшто. Можеби и затоа не можеа да постигнат повеќе голови.
Добри шанси испуштија Бразил, очекував да биде 2-2 и после да победи Бразил, ама ништо. Најголемата грешка на Бразил беше со автоголот.
Белгијците не можат да одржат темпо, се губат, на Бразил му недостасуваше среќа да се провлече иако не заслужија, и подобро така, ќе ги мачкаше Франција. Уште Хрватска и Русија ми се прифатливи опции мене како навивач, и мораше да ги вкрстат за една да замине во 1/4 финале.
Јас дојдов пак да мрчам за новата реклама на Златен даб. Стварно мислеа дека е толку добра, што направија уште една? Одвратно. Инаку и јас мислам дека финалето ќе е меѓу Франција и Хрватска, и ќе победи Франција. Не сум за никој, Португалија не можам уште да ја преболам. Додуша, се надевам Лукаку ќе даде барем уште еден гол, извади душа на последниве два натпревари, цепки ми е.
Браво жени, цел живот гледам фудбал и општо спорт но воопшто не погодивам затоа и не уплаќам. Ова светско изненадувања многу, секој секого може да победи и тоа ми се допаѓа. Испадна моја Шпанија, па сега сум за Хрватска и Модриќ
Денес како ќе играме во 16? Јас планирам гг. Имам впечаток дека Ќе биде италијанското " катанаџо" оваа. Шведска ќе напаѓа,Англија ќе се брани... Зарворено оро ќе биде. Што предвидувате?
Ќе бидат тврди натпреварите денес. Помеѓу Русија и Хрватска јас мислам дека голманите ќе го решат натпреварот. Бидејќи е дуел на одлични голмани Акинфеев и Субашиќ. Шведска -Англија сметам дека ќе стигнат дури до пенали.
Ние ги потценуцаме екипите како Белгија сношти. Белгија е млада екипа која е во цветот а Бразил се искусни ама истрошени,па и автогол си дозволија. Изненадувања ова СП.. И со Шведска да не излезе исто
Ohoho jas navivam za hrvatska uste od evropskoto pred 2 godini. Bas zlatna generacija e ovaa, ako sega ne uspeat so ovakva reprezentacija zvezda do zvezda, neznam koga pak ke im se ukaze prilika na golemi natprevaruvanja. Navivam za niv I sakam da osvojat do kraj prvo mesto.