Беше и после натпреварот со Данска да им честита на еден по еден во соблекувална, жената е многу убава. Навиваме за Хрватска
Голманов на Хрватска со ложава ама се згрчи.Се гледаше дека не лаже. Ај да видиме продолжетоците што ќе донесат. Ама мислам дека до пенали ќе се стаса. Тоа пеналите со ги викам-руски рулет
Комшиите руски навивачи, кога израмнија Русите игномети палеа. Ќејф ми е, барем за џабе ги потрошија огнометите.
Се извадија поново Хрвативе. Русите изведоа доста аматерски пенали. Цел гол промаши. Деген. Физички се истрошени Хрвативе. Има да го јадат од Англичаните.
Жал ме фаќа за тој што промаши цел гол. Сам нема да си прости никогаш, за другите што останува. Мило ми е за Хрватска, особено за Лука, се тресеше цел.
Имаат 4 цели дена да се рехабилитираат. Ќе ги клукаат со електролити, амино киелини, колаген, масажи, ќе бидат ко нови за 3 дена. Некако изедначени ми се Хрватска и Англија. Ќе биде несвест паѓање ако победат хрвативе и у финале да идат.
Џабе. Ќе играат до кај 65 минута и после само ќе пешачат на терен. Англичаните се свежи. Една контра и крај.
Реков јас дека голманите ќе го решат натпреварот. Инаку тоа што се случи со Субашиќ е изгледа само моментален грч, да беше задната ложа немаше да може на нозе да стои. Ама доколку навистина била задната ложа секоја чест ако успеал да издржи такви силни болки. За жал никаде нема информации за неговата повреда. Инаку пред неколку години имал сериозна повреда на бутниот мускул.
Немој и ти да бидеш како српските медиуми. Ако си ја прочитал приказната какви проблеми имал со девојката поради такви забегани личности кои луѓето ги делат по националност. Таткото на девојка му (неговата сегашна сопруга) рекол дека ќе ја заколе доколку се омажи за србин односно за него. Тој и самиот рече дека Хрватска ја чувствува како негова татковина без разлика што тој е србин. Јас можам да кажам дека дечкото е еден од оние личности кој не е арогантен иако е на врвот на својата кариера.
Се зезам. Првин тој не е чист Србин, туку мешан, а ова со таткото и убивањето е чист спин на српскиве портали. Тие се жив кичурај.
Не е измислена приказната. Иако не е чист Србин односно е од мешан брак, не е единствен кој се среќавал со такви проблеми. Очигледно не си запознаен со тоа . Ама да не навлегуваме во друга тема оти ќе ни бришат коментари само. Како и да е Субашиќ е една величина од човек без разлика дали ќе се декларира како Србин или Хрват. За мене пред се е добар човек со самиот гест што го направи за својот колега.
Русите со стероиди пукаат затоа имаа повеќе енергија и до овде стигнаа Хрватите како покосени почнаа да паѓаат низ терен без трошка енергија, а овие трчаат ли трчаат...уште да знаеа да играат. Инаку баш ми е мило за Хрватска, иако 1000% ќе губат од Англија. Барем ќе се порадуваат. Ех да постоеше Југославија сега кое славење ќе беше и кај нас
Хрватска можно е да биде дисквалификувана поради фашистичките провокации на Вида и Вукоевич ''Слава Украине'' Инаку кога Русите постигаат успех во спортот секогаш се изговор стероиди.