Моите прогнози се остваруваат Белгија -Хрватска финале Хрватска светски шампион ке биде Белгија е убиствена во напад , но Хрватите се како титани , како феникс , а им дадеш гол они се вракаат мотивирани и посилни и на крај победуваат ... Тоа пеколно трио Модрич , Манџукич и Ракич не може никој да го уништи Патем кога е следната утакмица?
Франција-Хрватска во финале. Ама и јас како @melnicanecot имам некое ,,претчуство,, дека некој ќе изненади...дал Белгија или Англија-незнам
Јас типував одамна дека Франција ќе биде шампион. Исто мислам со Референтка, Франција-Хрватска, ама сепак Французиве ќе издвојат победа мислам, иако нормално сакам тоа да е Хрватска.
ЈАс како што имам кажано за Франција сум. Вечер не знам дали во 90 минути ќе се реши победникот, ама некако 99% мислам дека Франција ќе оди. Од другите сакам Хрватска да „тепа“....Ајде да одиме со прогнози (абе мал ми е коефициентот за двете да ги пишам оди понатаму, не ми се даваат многу пари ....)
Ако гледаш во моментов, да те пршам..не ја сфатив формацијата на Англија..3-1-4-2?! Баш да видоме Лука М каде ќе биде овојпат