Модриќ од една страна е грд ко пацов, а од друга страна го има најебозовниот поглед од сите. Играчиште.
Модриќ ми е Моцарт во фудбалов, едноставно а толку убаво за око. Го игра фудбалов како да е наједноставната работа на светов, Светсково ме изненади најмногу како се држи кондициски најмногу од сите. Оваа година, мора значи мора да е во топ 3 за Златна топка па нека земе друг доста беше ерата на Роналдо и Меси.
Браво за Хрватите, браво момци, ептен се израдував. Спремна за спиење, очите на пола и слушам надвор како со колите свират Хрватите. Убаво е Лека ноќ
Jas za prv pat go pobediv mm vo krecenje blagodarenie sto na 2-3 pati ja prekina rabotata da proveri kako ide utakmicata. Inace toa e edinstvenit pogled sto go frill od pocetokov na prvenstvovo, a jas ni tolku. Sepak zalam za porazenite. Nema logika ova prvenstvo, se nekako na sreka. Tsko deka hrvative se za do tamu.
Мислите ли дека Хрватска ќе успее да издржи и да ја победи Франција? Овој Модриќ е најсвеж во тимот на Хрватска. Секоја чест на голманот Субашиќ А како играч од Хрватска како игра ми се допаѓа Маџукиќ.
Ако Хрватите не го затворат Мбапе добро ништо од работата. Франција не игра убиствено, но максимално користи шанси. Ова е историска шанса за Хрватите да влезат во историјата. Мали, но големи во спортот и тоа без натурализирани странци.
Не е битно. Носат резултати, а тоа се брои. Најголем проблем ќе биде ако Хрватите издржат до продолженија. Тука веќе немаат душа. Франција знае да игра, а да не се троши.
Без разлика. Носат пари и промоција на Франција. Без нив не верувам дека Франција би поминала ниту група.
Многу јаки зборови за некој што призна дека појма нема Хрватска има светска екипа, сега ако не се за тука - ниту некогаш биле, ниту некогаш ќе бидат.
Да не цепидчачиме, де. Се разбравме што сакав да кажам. Факт е дека заслужено стигнаа до овде. Вчера прекрасен меч, за мерак.