Паоло Гереро уште еднаш покажа колку голем човек и фудбалер е , го утеши и го прегрна својот сонародник Куева после промашениот пенал.
Хрватска без многу мака. Ќе догураат далеку. Што да прават Африканциве? Франција и Белгија им ги собра најдобрите
Хрватска - Нигерија 1 (оваа ја фатив) Германија - Мексико 1&3+ Бразил - Швајцарија 1 Шведска - Јужна Кореја 1х Белгија - Панама 1 Тунис - Англија 2 Костарика - Србија х2 Мал ми е коеф. само, требаше бар за 100че да пишам, вака 350 добивка имам ама дај шта даш.
Понекогаш сатисфакцијата е поголема добивка од самите пари После вчерашното, денес очекувам и Германците да кикснат. Или тие или Бразилците ќе се ус*рат. А Србите би дале гол...а???!
Германија Т1 Бразил Т1 Многу голови паѓаат на Светсково, очекувам денес и овие два фаворити да дадат по минимум 2 гола.
На кои канали гледате? Не можам повеќе да слушам народна музика на полувреме или меѓу натпревари. Ако некој знае линк каде на Интернет можат да се следат ХРТ1 и 2 или РТС1, нека ми испрати. Јас сега ќе барам.
Со ваква бавна игра тешко дека ќе дадат гол. Плус Крстајиќ изјавил дека бил задоволен од резултатот и од играта.
Мене не ми е јасно како Крстајиќ не е свесен дека со ваква бавна игра против Бразил ќе бидат торпедирани. Со бавниот Тошиќ и младиот Миленковиќ во одбраната ништо и не треба да очекуваат против нив. Плус и покрај водството се гледаше дека и играчите не се задоволни од својата игра. Самата реакција на Матиќ покажа дека доколку не дадеа гол порано ќе имаше некое балканско сценарио со тепачки и препукувања.