Светско првенство 2010

Дискусија во 'Спорт' започната од viki44e, 21 мај 2010.

?

Кој е вашиот фаворит за освојување на Светското првенство во фудбал?

1. Шпанија

43 глас(а)
    29,3%
  2. Бразил

16 глас(а)
    10,9%
  3. Аргентина

13 глас(а)
    8,8%
  4. Англија

7 глас(а)
    4,8%
  5. Холандија

14 глас(а)
    9,5%
  6. Германија

25 глас(а)
    17,0%
  7. Италија

20 глас(а)
    13,6%
  8. Франција

3 глас(а)
    2,0%
  9. Португалија

4 глас(а)
    2,7%
  10. Друга земја

2 глас(а)
    1,4%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    17
    не се лутам воопшто,само си го кажувам мислењето ;)

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Тоа ти се вика дека ти не гледаш фудбал и не го сакаш фудбалот како игра, туку битно ти е да победи било кој само не Германија. Е тоа не е фудбалот. Јас почитувам ако си имаш твој фаворит и да навиваш за него, а вака било кој, само не тој.. |( Тоа на ништо не личи.

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Грешиш, тука бев јас Германија кога изгуби. Тука бев кога ја победи Аргентина, но БРАВО нема да кажам никогаш. Едноставно не ми се допаѓа начинот на кој Германците играат и крај на таа тема. За криво, ми беше криво искрено признавам и немам причина да го кријам тоа. Дека ми е сега мерак што изгубија признавам пак и не кријам.
    Goodbye Deutschland ! :hai:

4. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    И мене не ми се допаѓаат и никогаш не ми се допаѓале ниту нивниот начин на игра ниту селектор и сл..Секој има право да си го каже своето мислење..А и Вери искрено и јас моментално не гледам Браво и честитки од твоја страна за тие што навиваа за Шпанија..

5. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Од кога знам за мене навивам за Германија, Германија ми е во срцето и секогаш ќе бидам нивни фан. Германија засекогаш.

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Не можам да сфатам што имате толку против Германците? :^) Тебе ако ти е мило за Шпанија што победи, тогаш и во финале треба да си навиваш за Шпанија, ама значи ти не си нивни фан, туку ти било само мило што Германците изгубиле. И ајде денес си за Шпанија, утре за Холандија ќе бидеш. Смешки |(

7. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Никаде не гледам дека имам напишано дека сум за Шпанија!Мислам дека имам право да кажам свое мислење...И стварно ми е мило за Германиците затоа што ,пак ќе кажам,не ми се допаѓа нивната игра..Тоа е моето мислење..Благодарам!

8. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Навивав за Италија и ќе бидам нивен фан. Потоа мислев дека Бразил ќе победи, но излегоа и на крајот резултатите беа крајно неочекувани (барем според мене).
    Германците ми се многу антипатични и со кој и да играат никогаш нема да навивам за нив. Доколку мојот фаворит не игра во еден натпревар не значи дека не треба да навивам за никој. ;)

9. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Потполно се согласувам..Како што гледам сме навивале за истите..Поздравче за тебе... :hai:

10. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Леле бре девојки престанете со тоа препукување. Светско до 11ти и што после. Инаку онтопик човек што прати барем малку фудбал ќе каже дека Германците изиграа многу добро ова Светско, сега не се криви они што им се падна најтежок распоред. А за тоа кој игра најдобар фудбал, кажав веќе еднаш Шпанија. Феноменална одбрана, уште по импресивна средина... кој не сака не мора да признае, но тоа е факт. И јас не сум за Шпанија ама ги бидува бре... И не бидете пристрасни, демек за кој навивате тој е најдобар, другите не чинат.

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам дека стварно ми е многу тешко и многу ми е криво, цел натпревар го гледав под стрес и осеќав забрзано како ми чука срцето и дури рацете почнаа да ми се тресат кога Шпанија даде гол.. Ми се плаче многу ;( ;( ;( Некои овде гледаат фудбал колку за забава, ама има такви кои што се вистински и лојални фанови на својот тим. Таквите девојки ќе ме разберат како се осеќам во овие моменти, затоа што секој од нас доживеал и моменти на радост и моменти на тага со својот тим. На сите вистински навивачки на Шпанија, сакам од срце да им честитам за победата и да ви кажам да си уживате во овие моменти на радост, стварно ми е мило за вас. Тоа се однесува на тие што од почеток до крај навиваат за Шпанија. А за тие што еднаш се за Бразил, друг пат за Шпанија, трет пат за Холандија, можам само да ви кажам дека тоа вашето не е фудбал. Честитки за сите лојални навивачи, без разлика за кој тим навивате. Јас сум за Германија, ама ги почитувам сите други вистински навивачи.

12. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Ти немаш појма како сум плачела за Бразил..али затоа што Бразил не играат не значи дека не треба да навивам за никој друг...Поздрав до тебе и верувај дека знам како ти ... ;)

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Фала :) ;(

14. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    17
    срцка не се нервирај толку,сепак е само фудбал,ние пак ќе си ги обожаваме и ќе се гордееме со нив поготово на ова светско ,зошто ЗАКОН беа!!! :*

15. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Браво Шпанија!!!

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Не сум страствен навивач за Шпанија ама баш ми е ќејф што победија. Сите загреани за тие Германците, вакви биле такви биле ете сега. И кај има некој октопод да си земам и за дома еден...

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Дали некој го погледна ова? :o :^) :puke:

18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мори трендафилке не ќе можам да спијам сега бљак :puke:

19. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Вади руда... :rofl: :rofl: :rofl:
    Се изнасмеав :rofl:

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ај што ги вади туку и ги јади. Дај да собериме по 10 ден. да му купиме јадење на човекот бе луѓе алооо

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.