1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Светско првенство 2010

Дискусија во 'Спорт' започната од viki44e, 21 мај 2010.

?

Кој е вашиот фаворит за освојување на Светското првенство во фудбал?

1. Шпанија

43 глас(а)
    29,3%
  2. Бразил

16 глас(а)
    10,9%
  3. Аргентина

13 глас(а)
    8,8%
  4. Англија

7 глас(а)
    4,8%
  5. Холандија

14 глас(а)
    9,5%
  6. Германија

25 глас(а)
    17,0%
  7. Италија

20 глас(а)
    13,6%
  8. Франција

3 глас(а)
    2,0%
  9. Португалија

4 глас(а)
    2,7%
  10. Друга земја

2 глас(а)
    1,4%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    14
    не се лутам воопшто,само си го кажувам мислењето ;)

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Тоа ти се вика дека ти не гледаш фудбал и не го сакаш фудбалот како игра, туку битно ти е да победи било кој само не Германија. Е тоа не е фудбалот. Јас почитувам ако си имаш твој фаворит и да навиваш за него, а вака било кој, само не тој.. |( Тоа на ништо не личи.

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Грешиш, тука бев јас Германија кога изгуби. Тука бев кога ја победи Аргентина, но БРАВО нема да кажам никогаш. Едноставно не ми се допаѓа начинот на кој Германците играат и крај на таа тема. За криво, ми беше криво искрено признавам и немам причина да го кријам тоа. Дека ми е сега мерак што изгубија признавам пак и не кријам.
    Goodbye Deutschland ! :hai:

4. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    И мене не ми се допаѓаат и никогаш не ми се допаѓале ниту нивниот начин на игра ниту селектор и сл..Секој има право да си го каже своето мислење..А и Вери искрено и јас моментално не гледам Браво и честитки од твоја страна за тие што навиваа за Шпанија..

5. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Од кога знам за мене навивам за Германија, Германија ми е во срцето и секогаш ќе бидам нивни фан. Германија засекогаш.

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Не можам да сфатам што имате толку против Германците? :^) Тебе ако ти е мило за Шпанија што победи, тогаш и во финале треба да си навиваш за Шпанија, ама значи ти не си нивни фан, туку ти било само мило што Германците изгубиле. И ајде денес си за Шпанија, утре за Холандија ќе бидеш. Смешки |(

7. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Никаде не гледам дека имам напишано дека сум за Шпанија!Мислам дека имам право да кажам свое мислење...И стварно ми е мило за Германиците затоа што ,пак ќе кажам,не ми се допаѓа нивната игра..Тоа е моето мислење..Благодарам!

8. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Навивав за Италија и ќе бидам нивен фан. Потоа мислев дека Бразил ќе победи, но излегоа и на крајот резултатите беа крајно неочекувани (барем според мене).
    Германците ми се многу антипатични и со кој и да играат никогаш нема да навивам за нив. Доколку мојот фаворит не игра во еден натпревар не значи дека не треба да навивам за никој. ;)

9. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Потполно се согласувам..Како што гледам сме навивале за истите..Поздравче за тебе... :hai:

10. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Леле бре девојки престанете со тоа препукување. Светско до 11ти и што после. Инаку онтопик човек што прати барем малку фудбал ќе каже дека Германците изиграа многу добро ова Светско, сега не се криви они што им се падна најтежок распоред. А за тоа кој игра најдобар фудбал, кажав веќе еднаш Шпанија. Феноменална одбрана, уште по импресивна средина... кој не сака не мора да признае, но тоа е факт. И јас не сум за Шпанија ама ги бидува бре... И не бидете пристрасни, демек за кој навивате тој е најдобар, другите не чинат.

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да кажам дека стварно ми е многу тешко и многу ми е криво, цел натпревар го гледав под стрес и осеќав забрзано како ми чука срцето и дури рацете почнаа да ми се тресат кога Шпанија даде гол.. Ми се плаче многу ;( ;( ;( Некои овде гледаат фудбал колку за забава, ама има такви кои што се вистински и лојални фанови на својот тим. Таквите девојки ќе ме разберат како се осеќам во овие моменти, затоа што секој од нас доживеал и моменти на радост и моменти на тага со својот тим. На сите вистински навивачки на Шпанија, сакам од срце да им честитам за победата и да ви кажам да си уживате во овие моменти на радост, стварно ми е мило за вас. Тоа се однесува на тие што од почеток до крај навиваат за Шпанија. А за тие што еднаш се за Бразил, друг пат за Шпанија, трет пат за Холандија, можам само да ви кажам дека тоа вашето не е фудбал. Честитки за сите лојални навивачи, без разлика за кој тим навивате. Јас сум за Германија, ама ги почитувам сите други вистински навивачи.

12. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Ти немаш појма како сум плачела за Бразил..али затоа што Бразил не играат не значи дека не треба да навивам за никој друг...Поздрав до тебе и верувај дека знам како ти ... ;)

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Фала :) ;(

14. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    14
    срцка не се нервирај толку,сепак е само фудбал,ние пак ќе си ги обожаваме и ќе се гордееме со нив поготово на ова светско ,зошто ЗАКОН беа!!! :*

15. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Браво Шпанија!!!

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Не сум страствен навивач за Шпанија ама баш ми е ќејф што победија. Сите загреани за тие Германците, вакви биле такви биле ете сега. И кај има некој октопод да си земам и за дома еден...

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Дали некој го погледна ова? :o :^) :puke:

18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мори трендафилке не ќе можам да спијам сега бљак :puke:

19. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Вади руда... :rofl: :rofl: :rofl:
    Се изнасмеав :rofl:

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ај што ги вади туку и ги јади. Дај да собериме по 10 ден. да му купиме јадење на човекот бе луѓе алооо

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.