Овај Бариш е стварно идиот невиден, иде ми се да га затепам и тоа ... Праве работи Асли да мисле дека е заљубен у неа, после прае се ***** Па кт оваа му вика дека нејќе да ја возе више Илајда и нејќе да каже зашо, он се праве паметен и завикал „Асли ти не можеш да ми поставуваш услови“ иииии идиот Сал сакам две нешта 1. Кт ќе дознае зашо ја вработил да му залепе еден ВРЕЛ шамар па да виде која е Асли 2. Едно убаво да ја затепа Илајда и онаа Кинескињата па да видат они која е Асли Значи Илајда, Бариш, Кинескињата ми идат на живци
И Бариш и Асли беа во право. Асли колку и да е во право како вработен несмее да поставува услови а на неа тоа во навика и стана Бариш за тоа во право е. Таа да му кажеше што се и изнарече Илајда тој сигурно ќе ја подржеше Асли.
И он треба да попушти Сака ја и праве се многу газда Да пуштеше да се смири малку асли се ќе беше у ред
Па и не знам баш, ама како и да е ја гледаше ли новата најава одлична е после оваа најава ако немаат добар рејтинг тогаш не знам.
Сеа видов Ќе дознае ли Нели ги слушна теткиве И шо и вика он на крај не се разбира Не разбирам турски
Бариш: Кога човек е вљубен почнува да се манува. Затоа што љубовта го менува човекот. А, ако не го менува тогаш не е љубов. Тетката: Девојката има тетка која истражува за класичните автомобили.
Аааа ок Сеа разбирам Сал да се дознае веќе Недај боже приказната да се развлече како kiralik ask досадно ќе биде
Незнам дали ќе се одолжи но ако биде како изнајмена љубов т.е вљубениот ерген ќе биде досадна бидејќи и вака и така сериите се многу слични има многу сцени што наликуваат на ергенчето ама сепак вреди да се гледа.
Не ми е јасно зашо не дават после епизодата одма Најава за следна како за Kalp atesi, Dolunay i Ruya А и ќе биде интересно ако Асли сванала за шо зборија тетките
Луѓе, дали сте свесни ама за 3 дена е 5 епизода а уште нема најава за неа? Нели е овоа чудно Ја прочита (преку транслејт) од турски дека 5 епизода ќе биде ФИНАЛНА?