Значи сеа најавата шо излегла ништо не кажува конкретно Али не верувам дека асли ќе си оди Баришов ќе ја спречи најверојатно Се ќе биде добро ако Хакан се е предадел барем ќе има некој правец филмот Јако беше тоа кт асли беше 'Агата Кристи'
Koga pisav nemase a posle ne mozev da ja redaktiram objavata Jaka najava Sal site se cudat nesto so li ke im kaze teo
И Бариш и Асли са будали невидени Сал сеа кога овај глупако и кажа на Илајда, незнам шо ќе биде И еве 9 епизоди поминаа они уште не са се бакнале У Dolunay иако беа пијани важни се бакнаа, а тука и трезни и пијани нејкат, водат инат Ако вака продуже ќе им падне рејтинго А јако беше кт Бариш со стрелата нишанеше у Емрах и Асли кт виде (јака фаца)
Знаете ли зашо Оваа а и неколку други серии нема да имаат премиерна епизода оваа недела туку помаредната недела се враќаат пак?
Многу добра беше епизодата. Ако најдам ќе пуштам некое гифче Dolunay веќе не ја гледам такада не можам ништо да кажам. Иначе затоа што е Бајрам нема серии цела недела.
Тео, да не ти ја удрам една... Ах, Бариш, што ти направи Асли... Значи колку се слатки Овој Тео Emrahcim... И за крај... Ние сме душмани
Dolunay почни да ја глеедаш пак добра е А Бариш и Асли добри са, али малку повеќе ја завлачат серијата Можат малку по малку да ја откриват тајната
@Bzaubzz.xy немам намера пак да ја почнам Dolunay. Светулка ќе го смени терминот после 11-12 епизода. Многу слатки ми се овие двајца
Да сега ќе почне нова серија од 28 септември во четврток и ќе го сменат денот А Полна месечина мене ми се допаѓа многу
Најава.... Жити бога „Ќе се правам како да не сум заљубена во него“ „Ќе се правам како да сум допрела фотеља“ Сал оноа на крајо на најавата не ми е јасно Али сигурно Асли си фантазираа. И оваа и Полна Месечина ми станаа досадни Ама шо на се праве навлече се на нив веќе и нема откажување какви и да бидат