Океј, нема поента само да се забегува со навреди веќе. И од двете страни, истото е. Ајде ако имате нешто стриктно на темата да пишете сторете го тоа, да не навлегуваме веќе во непотребни оф топици и анализи.
Ама сте ја распнале @Hotwife Море луѓе, 21 век сме! Секој има право да прави тоа што го прави среќен и исполнет. Си има разбирање со партнерот и заеднички желби и си ги исполнуваат.Знаете тоа колкава реткост е во денешницава? И да сте погодени со партнерот(сродни души нели) ретко кој маж би дозволил било какви ,,експерименти'' со жената, од причини што се растени во една средина каде ова е ,,изопачено'' , а воопшто не е. Зошто би било изопачено ако истото тоа прави поубаво да функционирам со партнерот, да внесе некоја свежина. И го правиме тоа се додека ни одговара на двајцата. Ако кај едниот се јави љубомора се прекинува со контакт со третата личност,значи само јас и тој сме во приказнава.Само секој различно перцепира. За мене да си кажам,би пробала јас лично сакам и тоа нема врска со мм, или со физиолошка потреба, едноставно да видам како би се чувствувала после толку долго време со еден партнер. Тој нема да прифати бидејќи не е таков тип.
Еве ја не се согласувам, ја сама со жена не би била зашто немам желба ама у свинг сакам би акција зашто ми е секси, убаво и адреналин, кога има плус мажи да ја зачинат играта
За некој да го реализира ова од фантазија во реалност, битно е и двајцата партнери да се сигурни во себе. Во смисла, да имаат самодоверба, бидејќи секогаш насекаде околу нас постои некој поубав, поонаков, поонаков од партнерот, но тоа не значи дека партнерот ќе се затреска во друг(а). Ова е само забава и уживање, другите се минливи, вие со партнерот сте константа. Човек треба да е сигурен прво во себе, а потоа да има и доверба во партнерот. Затоа, свинг дефинитивно не е за сите, туку за парови кои се сигурни во себе и во партнерот, кои имаат цврста меѓусебна доверба, кои не се посесивни и љубоморни, кои имаат љубов, хармонија и разбирање, отворено можат да разговараат на сите теми еден со друг и се разбира - сакаат да уживаат во такви сексуални искуства. Доколку еден пар смета дека погорниве карактеристики недостасуваат во нивниот меѓусебен однос, свингот може наместо уживање и забава да им донесе обратен ефект, па препорачувам подобро да не пробуваат во тој случај.
Би пробале како за почеток нешто како Soft Swing да кажеме со уште еден пар кој е физички привлечен али сепак сеуште е желба и фантазија
Почитувам туѓа мислења и секој нека си води живот како што сака меѓутоа сметам дека во ова време многу малце се ценат вистинските вредности како што се сакање , почит и водење љубов. Мене ама баш никогаш нема да ми биде привлечно ниту пак би уживала да го гледам мојот сопруг како има секс со друга или со друг брачен пар да имам секс. Исто така нити сум практикувала тројка во мој живот ниту пак сакам да искусам. И гад ми е дури да имам и само секс со друга девојка. Слободно кажете дека сум заостаната меѓутоа тоа не ми се допаѓа .
Точно. Исто големо влијание има интернетот особено социјалните мрежи. Јас како што гледам повеќето се договарале по тиндер,инстаграм. Порано немало интернет и не можело така да се договориш лесно па доколку ти текнало дека сакаш да имаш тројка ќе треба некој директно да прашаш. Сега со социјалниве мрежи се отиде во неповрат. Скоро секој изневерува ,пишува на други итн. Ретко која врска или брак е вистински.