Познавам такви парови. Тоа е начин на живот. За мене е неприфатливо, ама ете луѓето си практикуваат такви игри.
Свингери или Мењам жену, како онаа српска емисија . Во превод сакаш на некој да му ја е*еш жената, ама да нема љутиш, му дозволуваш и тој твојата да ти ја е*е , тоа ти е класично изневерување само и двајцата сопружници се согласуваат на тоа. И незнам како би реагирало нечие дете чии родители се враќаат од некаде и детето ги прашува: Кај бевте?, a татко му му одговара: Па еве сине бевме кај родителите на твојот другар и таму татко му да другар ти ја еб*ше мајка ти, а јас ја е*ев мајка му на другар ти .
Aman be ti veke. Daj idi zapisi teoloski fakultet i posle drzi tribini protiv site ovie "nastrani" gjaolski idei.
Абе јас како и секој друг имам право да коментирам колку сакам и на која тема сакам, а ти ако имаш нешто да кажеш во врска со темата, тогаш напиши нешто, а ако не ти се допаѓаат моите мислења, не ги читај бе човеку.
Pa ne mi se pisuva radi takvi kako tebe koi po difolt samo negativni komentari pisuvaat. Najlesno e da se kritikuva nesto. Ako nesto ne go razbiram i ne mi e prifatlivo ne go ni citam. Ne e poentata na eden forum da se davaat samo negativni mislenja. Poentata da se bide kreativen, produktiven. Toa deka imas pravo da pisuvas se pozdrazbira, ne ni treba da se spomnuva. ....... Aj dva zbora On Topic. Golem del automatski pisuvaat: Americki sranja, americki stil, nesme tolku moderni! Aj malce cuknite gi tikvinjata i razmislite kolku raboti pravite sekojdnevno a da ne se americki? Ako gi izbroite so dvete raci alal da vi e. A kolku americki moderni naviki pravite sekoj den za toa e smesno i da se diskutira, posto e mal milion stvari. Inaku sekoj/a barem ednas vo glavata si go profantaziral "amerckio" film. Isto taka spomnuvate moralnosto, etika. Daj bre kakva crna moralnost, kakva etika? Kolku neeticki naviki imame prezemeno od amerckiot son? Prvo se oslobodite od milionte ne-eticki, vistinski ne-moralni biznis-kapitalisticki stvari so ste gi prezemale pa posle osuduvajte i pljukajte kolku sakate po ovie sexulani "nastranosti". Nekoi vikaat: Sexot bil najitimna nesto megju eden par. Znaci ako nagonot vi e najintimna stvar koj vi e presuden za odrzuvanje na vasiot odnos...onda sta reci? - Uzvisena Ljubav. Na kraj ke kazam edno parola na eden mistik: Bolje sex na autocesti nego rat na bojnom polju.
Па види секој го пишува она што го мисли, јас напишав негативен коментар затоа што мислам дека ова е негативна работа, а ако на некој не му смета да му ја е*ат девојка му/жена му пред него или во некоја друга просторија, онда шта речи. Инаку што се однесува до Америка, работата е во тоа што тие ги произведуваат најдобрите и најлошите работи, оваа работа спаѓа во најлошите, и како што напишав и во една друга тема, се што е лошо доаѓа од Америка. Ама секако дека имаат и добри работи, само што тие не се поврзани со секс, сите знаеме дека тие се една од најголемите економски и воени сили и во таа смисла треба да земеме пример од нив.
Па не си во право, значи јас сум православен христијанин, ама не сум многу религиозен, и мислам дека за одредени работи кај некој човек или постои морал или не постои, нема врска дали е христијанин, муслиман, хиндуист, будист и тн.
Мене ми е нешто не замисливо ама ако некому тоа му се допаѓа и е задоволен (задоволни) мене ич не ми пречи кој со кого сака нека се задоволува ако и двајцата се срекни кои сме ние да осудуваме? Па и грев да е нивни си е.
Lesno ke probas koga si dovolno zapalen/a a sto posle toa fantazijata i realnosta se sosema razlicni nesta neli