Претежно црната и потемни бои доминираат во тоа што го носам, љубов ми се,особено црната.Заедно со мене се смени и мојот стил на облекување, ако лани сакав постојано да сум дотерана,боите максимално да се вклопуваат и сл.сега не е тоа тоа, гледам да облечам нешто поудобно, годинава најмногу два пати сум облекла фармерки со инсистирање на мајка ми Постојано сум во хеланки или тренерки, не сум љубител на некои широки пантолони и тренерки ама не носам ни такви што ќе ми стојат залепено и припиено за кожа,нешто измеѓу, накај потесно За тесни блузи несакам да чујам, си се чудам како можев да ги носам досега. Пошироко блузиче,црно,тегет,потемно црвено,по можност еднобојно ама не би ми сметала ни некоја поедноставна шара, куси ракави и кимоно на лето пропратени со пошироко џемперче што на зима е дел од секоја моја комбинација. Незнам што да им правам на фармеркиве што досега сум ги купувала, или ќе бидат кратки пантолончиња за в лето или мајка ми и нејзината креативност ќе им го најдат крајот,ионака не ми служат за ништо.
Јас имам различен стил на облекување од другите па поради тоа малку потешко и поретко купувам облека. Најчесто не можам да најдам во бутиците нешто што ми се допаѓа. Не сум многу по модата, би одбрала некоја карирана кошула, маици со натписи, фармерки, карирани паталони, кожни... Фустани скоро и да не носам. На нозе секогаш само Конверс патики. И во шминката сум поинаква од другите. Пудра, црн креон, маскара и црвен или друг темен кармин ми е доволно.
Трагањето по свој уникатен стил може многу лесно да се забега во ќич, што е многу полошо отколку да се вклопиш во некој веќе постоечки стил. Посебна може да те направат многу други работи не секогаш облеката го чини човек посебен. За да имаш посебен стил на облекување треба да имаш дарба за тоа а не по секоја цена да форсираш нешто, исто како што не е роден секој за водач. Сите ние би сакале да бидеме водачи во нашето друштво но не секој го може тоа.
Najmnogu go sakam stilot so sukni, fustani pod kolena 2 prsta i ubava kosula, od sekogas elegancijata mi e bila na 1vo mesto.. ne sum obozavatel na kratki raboti i mnogu natrupani... a od nakit samo biseri.. i sesiri obozavam
ПА не би рекла уникатен. Модерно-шик ако може да се каже. Сакам и timeless парчиња Веќе си научив кои модели одговараат на мојата градба и се насочувам кон тоа. За боите исто. Колку и да сакам зелена едноставно не ми стои и тоа е тоа. Никогаш не сум ставила слика во Модни критики чисто да видам други како ќе ми го оценат стилот. Можеби треба
Би кажала лежерен стил, еднобојни парчиња, најмногу во мојот гадеробер имам џемпери, никогаш доста од нив, чизми до глужд и под колена, со рамен ѓон, обожавам црна и бледо розева боја, темни фармерки, летно време носам старки засега имам само еден пар и ко 'очите' ги чувам ги комбинирам буквално со се, со фустани, кратки пантолчиња ... од накит носам белегзија, прстени, неколку обетки и никогаш не ги вадам
Огромна благодарност до модна индустрија што последниве години ги врати 80-те и 90-те на голема врата, сега можам да носам се што сакам без да ме гледаат чудно
Мојот стил се движи во интервал емо-фешн блогерка. Обожавам црно, но пробувам да се одвикнам и да носам некои други бои.
Преферирам уникатни парчиња, кои нема да ги видам кај друг и со самото тоа ми се посебни. Не сакам кич, уживам во тесни фармерки и црни панталончиња обавезно, кои може да имаат и некој дискретен детаљ. Задолжително кратки, тесни блузичиња во нежни, свежи нијанси и по некоја во комбинација со црна боја. Накит, најчесто од Swarovski оригинал и бело злато, нежни модели. Ташни и обувки во тон, во најголем дел брендирани. Со мотото-едно, ама вредно.
Mislam deka imam nekoj svoj stil, obozavam Cena I regret, pogolemiot del od oblekata Moe vo taka boja, a go poslesno vreme zabeleuvam I poveke bordo parcinja. Sakam elegancija, NE nosam kratko, NE Seattle cuvstvuvam prijateli, ponekogas nosam I dekolte no retko. Suknja pocnav da obozavam, tesni do pod kolena Nas kolena, fustan inka ednostavni, NE sum po nakit MN MN, koga stavam nakit sakam nesto Beano, elegant no prefineto. Obozavam marami, sakam ubav kaput I kvalitetni cevli. Tasna neka se I Edna dve ama da se asalno. Pretpocitam da kupuvam kvalitetno, NE sum fanatik po sledenje trendovi Jas si go sledam sopatvenoto tell toa e mojot trend.
Од никогаш не сум се замарала да изгледам модерно или НЕКАКО како некој што ми налага. Носам стриктно тоа што сакам и како се чувствувам. Се уште го чувам долгиот капут и една долга бунда, бундата од мама, а капутот мој, прилично стари но зачувани и си ги фурам зимата. Летото сум претежно на кошулки, нешто ленено може исто, со фармерки или долга суќна. Едноставно но баш како што ми прилега. Ако веќе нешто ми се допаѓа од мода, тоа се моторџиските стилови на 80те, некогаш, зависи како се осеќа,м знам да ставам кожна јакна во комбинација со фармерки и плава коса. Од шминка веќе само маскара колку да ми се отвори погледот, ништо друго. Обетки сакам многу, хендмејд или старински. Прстени и рачни часовници - да. Коса едноставно пуштена или собрана во штипка.