Нигде го нема искажано своето мислење, туку со гадење проба фа го дискутира моето. Да го кажеше јасно немаше да му реплицирам.
Pa normalno deka prasav dali ti e fetish so gadenje, kako poinaku bi prasal nesto so ni na kraj pamet ne bi go napravil? A to so ti e tebe fetish si e tvoe
Svrsvanje v usta i lapanje, lizenje sperma od na surat e edno a svrsvanje na lice e sosem treto, ako mu e gadno na nekoja sigurno nema da te ostavi to da go naprajs, a i od kaj znajs ti deka jas i svrsvam na lice?
Ако ни на крај памет не би ги направил, немаше ни да прашаш ама пуста радозналост, па те копка да се споредиш со шо другит праат, а ти не. А тоа дека си е мој фетиш, како што кажа, исто ми дава за право и да не го дискутирам со луѓе кои се гадат од помислата на самиот чин. Чим ти е гадно, не го прај, не ни прашувај, пошто ќе се задлабочиш, па ќе те почне да те копка како би било да го направиш.
Не. Ако сакаш одговори си на прашањето ако не немораш, не разбирам зошто на прашање одговараш со прашање.
Добро бе ги читам коментариве погоре и нигде не се најде маж да пише: "да обожавам жена ми да ми седне на лице и да ми сврши". Или ова темава само за машки оргазам се однесува?