казниво со закон треба да е ако го извадиш пред свршување и она да го скрие лицето или да неќе па да го истуриш на страна, ми се има десено, respect -100
Па, обично предпочитувам да тоа што го сакам ја да го сака и она, а овој дел од сексот вака да заврши на крај многу би ми значело, али не, сепак не респектирам по свршување на фаца, почитувам и коа не се сака тоа, а инаку горепишаното чисто објаснуев дешавка мање-више заебанција беше
Казниво со закон треба да е да те пипне некоја тебе со вакви глупости. Тешко на тие што те пипнале ако постојат. Респект -100 бе, смешен.
Ептен го извадивте од контекст постот, а да не праам муабет поентата колку ја утнавте, темата е јасна, да или не, моето гледиште е тоа, а respect -100 беше поише саркастично, ама кај тука така.
Jas obozavam koga partnerkata mi sednuva u lice i taka ja lizam se dodeka ne mi svrsi u usta i da me namacka po celo lice a ja nejze ne i svrsuvam po lice nikogas
Сакам дури и повеќе од некои партнери што сум ги имала. Они се срамеле некогаш да ми свршат така. А ако јас се прашувам секој секс би требало да ми заврши со свршување на лице и во уста. Омилено ми е!
Само без шминка кога сум. Вака интересно ми е ама не е нешто посебно. Ме пали кога го гледам тој дел на видеа хахах. Повеќе ме пали на гради.